GUGF: Grauballe Forum 2014 søger en kasserer

nyhed_test

SÅ ER CHANCEN DER FOR EN RIGTIG TALNØRD!

...Eller du er måske bare en person der godt kan lide at have styr på tingene, og som er interesseret i, at byde ind med et stykke frivilligt arbejde til gavn for Grauballe og vores nye Sportshal, Forsamlingshus og Sports & Fritidscenter GRAUBALLE FORUM 2014 som påbegyndes her i efteråret 2014.

Grauballe Forum 2014 søger en kasserer som kan holde flere bolde i luften og alligevel lande et budget, som holder rammerne for en god og sund økonomi.

Er det dig ? Så kontakter du Per Nørgård Smed. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 2534 2446

Som kasserer vil du automatisk få sæde i bestyrelsen, som i det kommende 1½ år vil arbejde meget i specialgrupper med specifikke og fagopdelte områder bl.a økonomien som du får ansvar for at administrere og sætte i system. Du får en solid bestyrelse bag dig, som sørger for at den nødvendige økonomi samt de drifts‐ og byggemæssige budgetter passer sammen. Arbejdet handler udelukkende om den private del af Grauballe Forum 2014 da sportshallen administreres af Silkeborg Kommune.

Vi forestiller os:

  • at du bor i lokalområdet, det er dog ikke noget krav.
  • at du kan deltage i 4‐6 bestyrelsesmøder årligt. Samt de 2‐4 ”byggemøder” hvor økonomien er på.
  • at du kan fremlægge, og redegøre for et årsregnskab m.v. på den årlige generalforsamling.
  • at du kan favne bredt og samtidig kan og tør komme med egne holdninger til økonomien og driften.

Vi glæder os til at du kontakter os snarest muligt, så vi kan få etableret et samarbejde.

Mvh

Grauballe Forum
Per Nørgård Smed
Formand