GUGF: Indkaldelse til ekstra ordinær generalforsamling i Grauballe Forum

nyhed_test

Hermed indkaldes til ekstra ordinær generalforsamling i Grauballe Forum  jvf. Vedtægterne.

Vedhæftet (her) er nye vedtægter for den selvejende institution Grauballe Forum som skal bygge nyt forsamlingshus, nye klubhusfaciliteter og nye faciliteter til ældrebrugergruppen fra Grauballelund og pensionisterne i Grauballe. Ligeledes vedhæftet er de nuværende og gældende vedtægter. Det skal for god ordens skyld gøres opmærksom på at der i de nye vedtægter er anført tekst markeret med rødt og disse punkter ligger til endelig færdigdrøftelse i Grauballe Forsamlingshus og Grauballe Gymnastikforening. De færdige Nye vedtægter offentliggøres straks efter den forventede vedtagelse og indleveres herefter til Silkeborg Kommune.
 
Forslag der ønskes behandlet på Generalforsamlingen skal være bestyrelsesformanden i hænde senest Søndag den 20 oktober 2013 på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., forslag der modtages senere kan ikke behandles op generalforsamlingen.

Mød talstærkt frem – det ER nu  i sommeren 2014 at vi bygger Grauballe Forum med en kommunal ejet sportshal og nye selvejende faciliteter til hele Grauballe og til lokalområderne, for børn, unge, midaldrende og ældre, for skole, SFO, idræt og fritid, et samlingspunkt  FOR ALLE – FORDI VI VIL . . .  

Med venlig hilsen

Grauballe Forum
Per Nørgård Smed
Formand