GUGF: Grauballe Videoen tilgængelig igen

nyhed_test

GRAUBALLE VIDEOEN er nu godkendt til brug. Se den her

Grauballe Lokalråd er blevet anmodet om at fremstille en video som skal introducere Grauballe som en driftig landsby og hele lokalområdet som en del af Silkeborg Kommunes hjemmeside til introduktion af nye potentielle tilflyttere til Kommunen.

Opgaven er blevet overdraget til lokalrådsmedlem Else Marie Lindblom og Per Nørgård Smed, der etablerede et samarbejde med Henrik Bach Graversen og Per Demuth. Der blev afholdt nogle få møder og lavet et story board m.v. efterfølgende blev der optage en hel del video og masser af billeder, samt anvendt flere ældre billeder fra tilgængelige arkiver.

Resultatet er nu blevet en flot video på 4 minutter som du nu selv kan bedømme på GUGF.Dk videoen, så skulle den gerne afspejle livet i vores dejlige by og omegn og være med til at bringe mange nye tilflyttere til netop Grauballe. Uden en kæmpe indsats fra specielt Henrik Back Graversen ville projektet sandsynligvis ikke have kunnet realiseres. Stor TAK fra lokalrådet til både Else Marie Lindblom (foto og sekretær), Henrik Bach Graversen (video/foto og producer), Per Demuth (grafisk konsulent), og Per Smed (video/foto/tekster)

Per Smed 20.08.2012