Stor fest i Grauballe Hallen.

nyhed_gugf_sommerfest

Vi har i år valgt at samle byen til en stor fest i Grauballe hallen den 6. august 2011.

Der er satset stort på musikken, som i år består af 5- mands bandet BANDIT.
Et professionelt band som bl.a. har spillet backing for Sussi og Leo. Deres repertoire spænder bredt med hits fra de sidste 50 år – alt fra TV2 til Van Morrison. Se mere på www.bandit-dk.com.

Maden:

serveres i år fra DinNetslagter.dk. Menuen består af Helsteg kalvelår, flødekartofler, grøn salat m/dressing og flutes. Desuden dessert som er SURPRISE!

Revyen er i år udvidet med nye aktører. Sommerfest-udvalget har forsøgt at få nogle detaljer om årets revy, men de holder kortene tæt til kroppen. Dog ved vi at holdet vil tage pulsen nationalt såvel som regionalt.

Som noget nyt kan tilmelding til festen forgå fra nu af på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt opslag på Spar, Tænkeboxen, klubhuset m.v.

Vi håber på stor opbakning fra hele byen – festen er trods alt sjovere med en fuld hal!

På festligt gensyn
Sommerfestudvalget


PS. HJÆLP(ere)…..

Har du lyst til at være en aktiv del af sommerfesten så der stadig masser af muligheder.

Vi mangler stadig mange hjælpere til bemanding ved grill, burger, kiosk, barvagt og ikke mindst oprydning søndag formiddag, hvor klubben giver morgenmad.

Har du tid og lyst så kontakt
Steen Hansen tlf 2398 1092
Mia Grønbæk tlf 6177 6312
Carina Laursen tlf 2247 1189
Else Christensen tlf 2498 7594

Eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ser frem til at høre fra dig!