YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 2's to første kampe

Ravnstrup/Løgstrup – Grauballe UGF:

Debuten i Serie 2 på Ravnstrup Stadion, blev netop så svær som vi havde ventet, der spilles hurtigere og mere boldsikkert end i serie 3. Fejl bliver omgående straffet og det var netop det der skete efter at Grauballe havde haft en stor del af spillet den første time og med et par store målchancer til følge, således ramte Bojan Pasajlic stolpe efter et flot opspil fra Skov og Skov selv havde et par særdeles nærgående frispark der kun med nød og næppe blev afværget. Det blev en manglende form efter en times spil der gav udslag i en fejlaflevering på tværs af banen hvor forsvaret er på vej frem, fejle opfanges lynhurtigt af Ravnstrup og smækkes konsekvent i kassen og 1-0. Minutterne efter sker sotrt set det samme, boldtab midt på egen bane og en kontra der resultere i et hjørnespark, som vi selv sparker i mål til 2-0 ikke helt retvisende. Det blev 3-0 på en meget svag tilbagelægning som lynhurtigt opsnappes og igen omgående ekspederes i kassen til 3-0 og vi var punkterede. I kampens døende minutter får Dyhrberg energisk tilkæmpet sig et straffespark som Simon A. iskoldt eksekverer til slut resultatet 3-1.  Vi spillede en flot 1 time, og faldt så med 3 personlige fejl som på det niveau typisk ender i en scoring imod. Vi betalte lærepenge denne aften, hvor en fremragende dommertrio fordelte sol og vind lige og med en meget kompetent afvikling af kampen.

Grauballe UGF – Tjele Vest Sport

Første hjemmekamp mod et på forhånd vurderet stærkt mandskab der rykkede ud af serie1 i efteråret 2012 og som har meldt klart ud at de SKAL tilbage i serie 1 nu. Det var så ikke lige til at se denne fredag aften, for kun i de første 20 minutter sad TVS hårdt på kampen og havde bolden mest, dog uden at komme til de helt store chancer. Efter 25. minutter spillede GUGF så TVS forsvaret tyndt og Andreas Dyhrberg  spurtede fra sin oppasser og direkte mod målet, afslutningen suste tæt forbi stolpen. Og igen 7 minutter efter gentager situationen sig vi splitter TVS forsvaret i atomer og Dyhr går mod kassen på en flot tværbold fra Skov og 1-0 er en realitet. Desværre blev glæden kort ad vi uden at være synderligt pressede, levere en svag tilbagelægning og dermed en hel blank chance til TVSs angriber – der kvitterer med udligning til 1-1 som blev pause resulatet.

Som 2. halvleg skred frem fik vi igen lagt et fint pres på TVS forsvaret og det blev til et par lige ved og næsten chancer og det lignede faktisk 1-1 med kun 20 minutter tilbage. Men så laver vi desværre endnu en personlig fejl da ellers godt spillede Søren Husted  fejlvurdere et slap skud der sjutter i det våde græs og får så meget fart på at ”hus” ikke når at reagere, ærgerligt –ærgerligt for Søren havde stået fejlfrit indtil da og han var senere hovedmanden bag flere store redninger. Nede med 1-2 hjemme og faktum var at de to scoringer imod ikke var noget TVS havde spillet sig til, kunne vi så se til at kampen kvindelige dommer tildelte Morten Skov et gult kort for hans første frispark i kampen! Hårdt dømt og på et slemt tidspunkt for os med kun 19 minutter tilbage.  TVS faldt mærkeligt nok lidt tilbage og vi omstillede lynhurtigt i maskinrummet til både humør og benhård fight. Flere store chancer faldt dog ude den udlignende scoring. Desværre fik TSv lov til at lave tre voldsomme frispark UDEN at det fik dommeren til at hive sit gule kort op, pivende forkert og specielt en episode hvor hun helt rigtigt lader en fordel køre efter et stygt frispark på Hüs, men i strid med sin egen linje undlader at gøre arbejdet færdigt med et gult kort til synderen. Men selv i modgang holdt vi hovedet højt, fokus på opgaven og brugte kræfterne på banen og bolden. I det 88- minut får vi et hjørnespark som Skov tager sig af. Alle mand frem og pres på målet og så rykker Skov lige sin specialitet ud af ærmet – scoring direkte på hjørnesparket og en velfortjent udligning til kampen resultat 2-2 og vores første ”pind” i serie 2.  Skabt med fight, tålmod og vilje til at løbe og arbejde for hinanden i 95 minutter.  Med lidt færre begynder fejl og med den super indstilling venter der flere points forude…

Nu venter så lokalopgøret nede på Søholt mod Silkeborg Boldklub på tirsdag kl. 19,30 og her håber vi selvfølgelig at mange fra Grauballe vil tage med og støtte drengene igen.