YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 3 kampen Vellev IF - Grauballe UGF

Referat fra serie 3 kampen Vellev IF - Grauballe UGF 1-3 (0-2) Tirsdag den 14. maj 2013

Efter 5 kampe uden at sætte point til, skulle Grauballe på en svær opgave i Vellev tirsdag aften. Træner Bo Pedersen havde valgt at lade Bojan Pasajlic og Brian Rosenkvist sidde over for at få dem kvit for småskader. Og Jesper Smed var ligeledes på ”skånekost” og startede ude sammen med tilbagevendte Kasper Christensen og mulig debutant unge Peter Kviesgaard, som har gjort det godt i flere serie 5 kampe. Vellev er altid et svært hold at spille imod, de er unge og de kæmper altid bravt og selv om de ikke havde mere end 6 point før kampen, så skal man altid være 100 % klar for de kommer med alt hvad de har og de spiller i perioder flot fodbold.

I starten af kampen var det også lidt som forventet en kamp om midtbanen, at få styr på spillet centralt og derfra bygge på. En opgave som Patrick Hansen og Nicklas Nørbo klarede med bravur. Vi skulle ikke mere end 10 minutter ind i kampen før Patrick efter et par tætte driblinger, blev kantet af Vellev forsvaret ca. 7-8 meter uden for straffesparksfeltet. Morten Skov var på forhånd udpeget til at klare de frispark vi måtte få i den venstre side. Skov svigtede heller ikke på denne første mulighed, han sparkede en hård og præcis bold op i det lange målhjørne uden en chance for Vellev keeperen. 1-0 efter 10. minutter skabte den fornødne ro på spillet som nu blev ovetaget helt og aldeles af Grauballe, som tålmodigt spillede rundt om Vellev spillerne der i denne periode løb rigtig meget forgæves. Den næste scoring blev til efter at altid ihærdige Morten Bay havde erobret bolden på vores egen banehalvdel og taget et lynhurtigt dybt løb, der sammen med et par driblinger fuldstændigt splittede Vellev forsvaret og iskold lægger Bay bolden hårdt, fladt bagud mod en fremstormende Patrick Hansen, der fra kanten af straffesparkfeltet kanonerer bolden i mål til Grauballe føring 2-0 i det 25. minut. Det blev også pausestillingen.

nden halvleg blev en kopi af første hvor Grauballe havde kampen i solid kontrol, løb meget for hinanden og i særdeleshed stod sammen og støttede hinanden i en periode hvor kampens dommer valgte at lukke øjnene for flere helt utilstedelige frispark begået af dybt frustrerede Vellev spillere og de fik lov! Ikke nok med at vi måtte passe godt på os selv for at undgå de voldsomme tacklinger, så valgte dommeren at give ind skiftede Kasper Taz Christensen et gult kort for hans første ”frispark” hvor han i kamp om bolden løb sammen med en fremstormende målmand. En dybt uretfærdig og forkert kendelse som affødte at Kasper ikke fik fairplay. Ydermere ville dommeren så lige give Vellev en hjælpende hånd i kampens sidste kvarter, da en Vellev spiller en meter inde i vores straffesparkfelt vælge at smide sig, uden kontakt til Grauballe forsvareren, Straffespark siger dommeren, der som den eneste på Vellev stadion så det straffespark!  Vellev reducerede sikkert til 1-2 (83.min.) og fik nu lidt blod på tanden, ikke at de havde spillet til noget der lignede en mulighed for reducering, men med en ekstra mand på banen og ”en hjælpende hånd” kom de pudselig ind i kampen igen. Men igen som før når vi møder modstand så rykker vi sammen, tager arbejdstøjet på og giver gas… Allerede to minutter efter Vellevs straffespark, smutter Morten Bay igen fra Vellev forsvaret og lægge en blød bold hen over en fremstormende Vellev Keeper og sikkert ind i kassen til 1-3 (85.min) og kampen var helt lukket det faktum kunne ingen af aktørerne på banen gøre noget ved.

En velspillet og disciplineret indsats af hele holdet, der med fight, godt fodbold og sammenhold leverede den 6 sejr på stribe. Fighterpokalen der uddeles ud fra træner og holdleders vurdering, fik Nicklas Nørbo som i en kamp med en stor holdindsats, skilte sig positivt ud og spillerne var helt enige i den beslutning for Nicklas fik hovedparten af spillernes stemmer og løb i dag med både fighter og spillerstemmerne. Nu venter så endnu et spændende opgør med rækkens nr. 2 Galten, som med sejre i de udsatte kampe kan være kun 2 points efter Grauballe så vi håber at rigtig mange vil tage turen fra Grauballe pinsemandag den 20. maj kl. 13,30 og støtte drengende i topkampen imod Galten.