YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 3 kampen Silkeborg IF - Grauballe UGF

Referat fra serie 3 kampen Silkeborg KFUM - Grauballe UGF 0-6 (0-0) Tirsdag den 23. april 2013

Kampen i Silkeborg mod SIF var en af de kampe som på papiret ville være en overkommelig opgave. SIF 2 stiller i dette halvår med en blanding af Serie 5 og collegespillere, da man før turneringsstart har valgt at trække sit ene serie 3 hold og derfor har måttet rykke serie 5 holdet op for at spille i serie 3! Ikke et godt udgangspunkt for SIF spillerne og vel heller ikke stor sportslig berettigelse for turneringen. Når det så er sagt, så blev denne ”udfordring” lige nøjagtig så svær som cheftræner Bo Pedersen havde forudset og kraftigt indprentet spillerne om, nemlig det farlige punkt IKKE at undervurdere modstanderen, men derimod have respekt for dem og spille med stor tålmodighed. SIF’erne havde som ventet, bestemt ikke valgt at lægge sig ned frivilligt, men tværtimod kæmpede og sled de bravt alle mand og kunne med lidt mere skarphed godt have få sat en enkelt scoring ind på en kontra i en meget lige 1. halvleg som blev spillet med SIF under et pænt pres og hvor Grauballe med hurtige kombinationer, lod SIF’erne arbejde for sagen. Det blev trods flere store målchancer til Grauballe ved de 0-0 til halvlegen.

Der skulle gå en time før der kom ”hul på bylden”. Arbejdet med hurtigt spil over kanterne og med flere gode dybe løb centralt begyndte nu at gøre ondt på de forsvarende SIF spillere. 10 minutter efter pausen valgte Bo Pedersen at indskifte debuterende Dirosh Viktor da Brian Rosenkvist måtte udgå med en forstrækning i baglåret. Dirosh kom ind og gjorde det godt og solidt på midtbanen og fik vist at han har kvaliteterne, men også at han mangler lidt endnu på formen. Men det skal nok komme efterhånden som han kommer i spil. 15 minutter efter pausen skiftede Bo så ud igen. Patrick Hansen, hvis knæ ikke er helt fit til en hel kamp, måtte ud og ind kom debutanten Bojan Pasajlic, der allerede fra hans første minutter på banen, viste at han er en gut man godt kan regne med, lynhurtig, driblestærk og med en god forståelse for spillet. Det blev til 0-1ved Morten Skov (60.min.) på en super aflevering af netop ind skiftede og lynhurtige Bojan Pasajlic, der modtog bolden midt på banen, et rapt fodskifte snød han to mand og kunne sende Skov af sted mod målet på en præcis dyb stikning som Skov sikkert udnyttede. Et gult kort og en 10 min. udvisning til SIF (68.min.)  gjorde at der blev rigtig meget plads at spille på og med nogle efterhånden godt trætte SIF spillere gik det nu stærkt. 0-2 sørgede velspillende og godt kæmpende Nick Hansen for via en hurtig 1-2 kombination.  Ved samspil med Andreas Dyhrberg  spillede Nick sig selv i en position med frit løb fra højre kant, trak ind foran målet og lagde bolden ind bag keeperen. Nu begyndte det solide arbejde fra den første time at bære frugt. Herefter var det debutanten Bojans tur til at trylle lidt, efter nogle fikse Grauballe kombinationer tæt under mål endte bolden hos Bojan, der trak et skridt bagud og lagde bolden i mål til 0-3 (72.min.) Det blev 0-4 (79.min.) på en fin detalje fra Bojan, der igen skabte sig selv plads med et par hurtige driblinger og fikst lagde bolden ind til Simon A, der som den gamle ”målræv” ikke lader en sådan chance gå til spilde. 0-5 målet (81.min.) kom fra et hjørnespark som Morten Skov med den største selvfølgelighed skruede højt og rundt så den strøg direkte ind i sidenettet – uden en chance for en sagesløs målmand. En flot detalje. I kampens døende minutter, smutter Andreas Dyhrberg så igen igen, igennem i højre side og smækker bolden skråt bagud, hvor Simon A var 100 % klar, og med en helflugter, sendt afsted som et projektil ryger bolden i kassen til slutresultatet 0-6.

Fighterpokalen gik til Simon A og spillerne gav Morten Skov flest stemmer, men hele holdet stod godt sammen og spillede tålmodigt, hurtigt rundt indtil de åbne chancer kom og så holdt vi igen for 2. kamp i træk nullet. På lørdag venter så hjemmekampen mod Låsby Boldklub kl. 13.30 og kl. 16.00 spiller Serie 5 hjemme mod B74. Det er også på lørdag at det nye lysanlæg og den ny måltavle officielt indvies og enkelte sponsorer vil udstille på pladsen. Så mød op og støt drengene – med mange tilskuere har vi vores ”berømte 12 mand” og det betyder meget.