YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat Grauballe UGF - Silkeborg KFUM, serie 3

Referat af serie 3 kampen Grauballe UGF – Silkeborg KFUM Lørdag kl. 16,00

Kampen i serie 3 var fredag blevet flyttet til vinterbanen i Gjern da banerne i Grauballe ikke kunne kapere de store vandmængder som var kommet i løbet af ugen.

Grauballe stillede igen op i en ny opstilling hvilket nok er klubrekorden! Vi startede kampen friskt og havde i det første kvarter flere gode chancer for at bringe sig foran, men som det så ofte er sket før så svigtede skarpheden for an målet. Stik mod spil og chancer kunne Silkeborg KFUM derimod bringe sig foran i det 31. min. og igen i det det 35. min. øge føringen til 0-2 på et par gevaldige forsvarskiks. I det 44. min fik Simon Azoulay reduceret for GUGF til pause resultat 1-2.

Efter pausen gik det så stærkt igen, desværre kiksede GUGF forsvaret igen fælt og med to hurtige scoringer i 48. min. og 53.min og 1-4 til KFUM var kampen mere eller mindre lukket. Men med indskiftningen af Patrick Hansen, anfører og godt fightende indpisker, vendte spillet igen til GUGFs fordel og presset mod KFUM målet voksede. I det 63. min. sørgede Thomas ”Coco” Selch for reducering til 2-4 og GUGF drengene lugtede igen blod, Simon A. med sit andet mål i 71. minut til 3-4 og Nick Hansen med en udlignende scoring til 4-4 så var der balance i regnskabet og tid nok til at lægge KFUM forsvaret ned! Helt bogstaveligt og fuldstændigt tåbeligt valgte Nick Hansen efter følgende at sparke en KFUM spiller ned og for den præstation modtog han helt korrekt et direkte rødt kort og sandsynligvis 2-3 spilledages velfortjent karantæne. Afregningen med 10-mod 11 kom prompte da KFUM scorede deres 5 og kampen niende mål! Til 4-5 og igen var det op ad bakke for de storartet fightende GUGFére. Og så var det KFUM til at se rødt på en tilsvarende tåbelighed og helt korrekt straf. Kort efter forløb Morten Skov sig så igen – igen! Ved at skubbe en modspiller omkuld lige foran dommeren, der kvitterede med Gult og 10 min. udvisning til Skov. Det skal dog retfærdigvis siges at spilleren som Skov forløb sig mod, to gange i sekunderne forinden havde skrællet benene helt af Skov. Og KFUM spilleren burde have gjort Skov følgeskab, det havde været rimeligt. Det kan godt være at vores spillere modtager mange spark og provokationer gennem kampen, men det retfærdiggør ikke at man i to tilfælde ser stort på sit hold og med unødvendige handlinger, indirekte vælger at lade stå til og derved skader holdets muligheder for at afgøre kampen til egen fordel. Det er uholdbart og det skal vi arbejde meget for at få rette op. Men altid godt fightende Thomas ”Coco” Selch, var heldigvis heller ikke denne dag helt færdig, for med sit andet mål og kampens 10 mål! Så udlignede Thomas i det 85. min. til slutresultatet 5-5.

Fidusen gik til Simon Azoulay og kampens fighter blev Patrick Hansen som ellers skulle have været sparet, Patrick behøvede kun knap en time på banen til at vise vejen i en håbløs situation med 1-4 nede og til et flot comeback og alligevel få 5-5. Nu venter så det spændende opgør mod SIF 1 nede på Søholt på søndag kl. 14,00. Her kan GUGF jo spille helt uden nerver og frit. SIF derimod er voldsomt presset, og skal vinde for at have en spinkle chance i oprykningskampen med Hammerum, som ser ud til at blive det hold der snupper oprykningen i dette efterår, specielt efter at SIF 1 måtte se sig slået 3-1 i Hammerum i søndagens sene kamp. I GUGF ser vi frem til kampen mod SIF 1 og vi skal med stor glæde gøre alt hvad vi kan for at ”slukke lyset” for de ”røde”.

Grauballe UGF serie 5 spillede sig med en flot sejr på 3-1, endda efter at have været nede med 0-1 ved pausen, til en flot 2.plads i deres pulje, og kan nu risikere at rykke op som en af de 2ere med flest point. En solid fight sikrede sejren over lokalrivalerne fra Faarvang der ellers velvilligt og super sportsligt have accepteret at spille kampen i Faarvang. Stor cadeau til HFIF og TAK for hjælpen med banen.