YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat af Grauballe UGF, serie 3s to sidste hjemmekampe.

Lørdag den 15. september 2012 tog Grauballe UGF serie3 hjemme imod puljens tophold fra Hammerum IF. Der blev reelt aldrig tale om kamp for i løbet af 2 min. var Hammerum foran 0-1 og i det 14 min. gentog de bedriften med endnu en hurtig og let scoring til 0-2 imod et ualmindeligt passivt Grauballe hold der aldrig kom rigtigt i gang før det var for sent. Det blev 0-3 og 0-4 inden den udmærkede dommer Tobias Vestergaard befriede Grauballe holdet for den total ydmygelse 0-4 efter 45.min. det kan undertegnede, ikke mindes er sket før.

Grundlaget for dette kollektive kollaps findes nok i endnu en ny opstilling med flere nye spiller på uprøvede poster sammen holdt med en fejlslagen taktik hvor GUGF Ikke spillede deres chance, mod et ordinært serie 3 hold. Efter pausen hvor man umiddelbart vendte tilbage til en opstilling der var mere fremadrettet, fik Grauballe i 2. halvleg mere spil og det blev lidt sminke da Toke Haaning kunne sparke bolden i mål til 1-4. En kamp hvor flere tilskuere gik hovedrystende fra stadion hvor vi ellers er kendt for at spille aggressivt og sprudlende angrebsfodbold. Denne lørdag havde tale om en evt. oprykningskamp ingen berettigelse overhovedet.

Lørdag den 22. september havde Grauballe UGF så hurtigt muligheden for at revanchere sig og hjemme mod Holtbjerg som man havde slået ude med 2-4, skulle det på papiret være en overkommelig opgave. Men-men- men de første 9 minutter forløb med noget tilfældigt sparken begge veje og i det 10. minut gik det galt Simon A. og målmand Thomas Lassen stod i en helt ufarlig situation med bolden, Simon træder i bolden, målmanden og en fremstormende Mikkel Them vælter hinanden og Ja, en noget forbløffet og hurtigt opfattende Holtbjerg angriber kunne med fire skridts tilløb, løbe ind og prikke bolden i et tomt mål! 0-1 og det skulle vise sig at blive en gentagelse af sidste lørdagskamp for allerede i det 15.min. stikker Holtbjerg en dyb bold ind centralt i Grauballe forsvaret, der passivt ser til at Holtbjerg angriberen uhindret og aldeles ugeneret kan modtage bolden og trække mod målet og med et velplaceret skud sende bolden ind bag en forsvarsløs Grauballe målmand. Så var det ligesom om at Grauballe spillerne vågnede op og fandt nogle godt spil frem og det blev da også til flere store chancer, som kun en særdeles velspillende målmand i Holtbjerg målet tog sig af. Ofte på finurlig vis når Grauballe angriberne trykkede af. Efter den halve time 30.min lykkedes det så endeligt af få reduceret til 1-2 ved Simon A. som kanonerede bolden i kassen fra 30 meter uden chance for målmanden. Og nu troede både spillere, ledere og de mange trofaste tilskuere at Grauballe ville sætte trumf på. Desværre fik Holtbjerg to flotte julegaver, noget før tid må man sige, men med to lette scoringer i det 37 og 39 minut afgjorde de reelt kampen her i første halvleg. 1-4 ved pausen var dog en forbedring med et mål til Grauballe set i forhold til forrige lørdags afklapsning. Men 4 mål imod på 45 minutter! Det taler vist for sig selv.

Anden halvleg blev præget af at Holtbjerg spillerne forsvarede deres føring og ofte blev der brugt lige rigeligt med kræfter hvilket medførte 2 gule kort og 10 min. udvisninger, og i den periode hvor Grauballe i 20 min. var en mand i overtal, gik man over til at spille med 3 angribere og gå mand – mand i forsvaret. En effekt udeblev da heller ikke da Simon A. i det 47.min., med endnu et flot langskud kanonerede bolden ind bag en sagesløs keeper. 2-4 og med sit andet mål havde Simon ligesom gjort hvad han kunne for at rette op på den fejl der blev begået ved målet 0-1. Grauballe havde nu lugtet blod, og spilled friskt til og med sprudlende angrebsfodbold var der stort set ensrettet trafik mod Holtbjerg målet. Flere store chancer blev det da også til og kun med en formidabel målmandspræstation af Holtbjerg Keeperen red de stormen af. Det blev 3-4 på et mål af fremstormende Jesper Smed som smaskede en hård flad bold ind bag Holtbjerg Keeperen, et flot mål som blev til på et super flot indlæg af Morten Skov der spillede en rigtig god kamp. Som kampen skred frem satsede Grauballe hele butikken og det blev til enkelte chancer og som det altid går så medførte det store pres også nogle store endda meget store målchancer til Holtbjerg der vel nok havde 5-6 ”direktører” som helt uforståeligt ikke blev omsat til mål, men Thomas Lassen var nu spillet varm og tog sig fremragende af disse oplagte scoringschancer. Det blev ved de 3-4 og Grauballes andet nederlagt i træk var en realitet.

Fremhæves for en god indstilling, fight og høj moral selv da det så værst ud, og for at give den en skalle i 2 halvleg, skal Patrick Hansen, Jesper Smed, Thomas Lassen og Morten Skov og hele holdet generelt. Fidusen måtte Simon A og Jesper Smed dele og Patrick Hansen fik fighterprisen for at løfte holdet gennem hele kampen.

De sidste 4 kampe har kun bragt samlet 2 points og så kan drømmende om en mulighed for at kunne rykke en række op, godt lægges helt væk og man kan så nu begynde at se frem mod foråret. Men nu skal der selvfølgelig sluttes pænt af, for vi har trods at to hjemme kampe, samt 3 udekampe mere. Her kan vi så forsøge at spille et hold sammen der igen kan vinde fodboldkampe.

Det skal lige med at serie 5 sikrede sig en flot sejr med 1-0 på udebane mod B74 og med Morten Bay som målscorer og matchvinder.