YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampereferat Silkeborg KFUM - Grauballe UGF, serie 3

Kamp referat Silkeborg KFUM – Grauballe UGF i serie 3, tirsdag den 21. august 18,30

Kampen blev meget lig kampen mod Karup-Kølvrå. Grauballe startede kampen med et stort pres på KFUM målet i det første kvarter. Et pres der førte til 3-4 meget store målchancer dog uden at det blev til en scoring. Den første scoring kom dog efter 24. minutter spil, stik imod spil og chancer var det nemlig hjemmeholdet der kom foran 1-0. Den scoring var ligesom kick starteren til Grauballe holdet, der satte fuld tryk på kedlerne og allerede i det 30. min fik Grauballe tilkendt et frispark begået mod Patrick Hansen. Morten Skov blev kaldt frem og fra omkring de 25-30 meter tog Skov et kort tilløb og kanonerede bolden helt op i krydset i venstre side af målet – en sand perle og som Skov ville have kommenteret det ”Ja- jeg ved det godt”. Allerede i det 33. minut slog Andreas Dyhrberg så til på en tværpasning fra Patrick Hansen sparker Dyhrberg fladt og hårdt på mål og bolden stryger ind til 1-2 et flot mål. I det 43. minut spiller Toke Haaning en høj tværbold til Jesper Smed, som går op og header præcist videre til Morten Skov der med en følt retningsbestemt tæmning sætter KFUM forsvaret og Skov har let ved at bringe Grauballe på 1-3 som blev pauseresultatet.

I starten af 2 halvleg bliver der debut til den tidligere Viborg FF- og Fårvangspiller Steffen Svendsen, og han havde kun været på banen i få minutter før han viste at han har bold i benene og hovedet, han snupper bolden fra en KFUM angriber og med en dyb og præcis aflevering spiller han bolden ned mellem to KFUM forsvarer, som kun kan se til på at Nick Hansen løber fra dem og på en iskold afslutning lægger bolden ind bag en sagesløs målmand 1-4 i det 48. min., en flot detalje og kampen var reelt afgjort, eller var den! Jesper Smed blev taget ud og unge Nicklas Nørskov kom på banen og Grauballe omstillede spillet lidt og tog sig muligvis også en lille slapper i denne periode af kampen. Det udnyttede KFUM prompte og meget kynisk med flere gode kontra angreb og i det 60. min. tilkendes KFUM et helt korrekt dømt straffespark og 2-4 var en realitet.
Men det skulle blive værre endnu for kun 4 minutter efter slog KFUM til igen, med en scoring til 3-4 kom Grauballe forsvaret under et voldsomt pres. Men det gav så store åbne muligheder i den anden ende af banen og på det tidspunkt havde KFUM’s bagerste folk, grundet en synligt stigende træthed, støvlepropperne plantet dybt i mulden på Søholt, og det gav de lynhurtige Grauballe angribere flere gode muligheder bl.a. spillede Skov den unge Nicklas Nørskov i helt fri position 10-12 meter fra mål og med et vip forbi den fremstormende målmand, strøg bolden mod målet, desværre få centimeter forbi stolpen. Men en flot afslutning der havde fortjent bedre. Men så kom forløsningen. I det 76. min. hugger først Patrick Hansen på mål, der halvklares og på riposten sparker Toke Haaning på mål og igen halvklarer målmanden, men Toke er lynhurtigt over riposten og hugger den tørt i det tomme mål til 3-5. Med 10 minutter tilbage får Grauballe et frispark omkring 15 meter inde på KFUM’s banehalvdel, og i diskussionen om hvem der skal sparke frisparket, lusker målræven Simon Azoulay frem til bolden og konfererer med den fortrinlige dommer, og spørger om han vil fløjte i gang – svaret er ”Nej, skyd du bare!” og så smasker Simon et langskud som et projektil langs jorden og ind helt tæt op ad stolpen. KFUM forsvaret og målmanden opdagede intet før der blev fløjtet for mål. 3-6 og genialt tænkt af Simon A., der spillede en af sine bedste kampe for Grauballe siden han kom til klubben. Kampen gik mod de 90 minutter, men Morten Skov var ikke helt klar til at gå ind, som hans sagde efter kampen ”når man nu er varm – så kan man ligeså godt gøre arbejdet færdigt” og det gjorde han så med det ualmindeligt flotte stykke fodbold arbejde som Daniel Aaborg afsluttede med en flot pasning til Skov som lukkede kampen med sin 3. og holdets 7 scoring til slut resultatet 3-7 og 3 pinde var på kontoen.

Fidusen tilfaldt Morten Skov for en stor kamp og kampens fighter blev fortjent Toke Haaning. Generelt spillede holdet fejende flot fodbold, med solid fight og et stærkt sammenhold, lover det rigtig godt forud for den næste og meget spændende kamp mod Silkeborg IF på lørdag kl. 16.00 på Grauballe Stadion, hvor vi forventer at mange tilskuere vil bakke op om holdet.