YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: kampreferat Holtbjerg - Grauballe UGF, serie 3

Referat af serie 3 kampen Holtbjerg – Grauballe UGF Tirsdag 14. august 2012 kl. 19,00

Kampen på Holtbjerg Boldklubs baner var længe ventet af et godt motiveret Grauballe hold. Begge hold startede lidt nervøst med flere pasninger der ikke ramte medspillerene men gav en del duelspil midt på banen. Det var dog Grauballe der hurtigst fik styr på debut nerverne og fandt det flydende spil og fight frem, hvilket førte til den første scoring til 0-1 efter 15.min. Nick Hansen scorede køligt, på en dyb stikning fra Daniel Aaborg, efter at have udplaceret målmanden. Efter 25.min. får Holtbjerg en stor chance på en friløber som Thomas ”Bøvle” Lassen suverænt snapper. Det bliver 0-2 på et flot oplæg fra Jesper Smed som lægger en kort stikning til Nick Hansen der runder keeperen og lægger bolden ind i målet. I halvlegens sidste minut får Nick Hansen endnu en chance men desværre redder Holtbjergs målmand flot.

Efter pausen og kort inden i 2 halvleg tog Grauballe forsvaret sig en blunder og Holtbjerg fik med kun to mand fremme, på finurlig vis lov til at spille bolden på fløjen som slog en aflevering ind mod forreste stolpe, hvor Holtbjergs lille hurtigt centerforward dukke op som trold af en æske mellem Simon A og ”bøvle” og 1-2 var en realitet. En kold spand vand på Grauballe forsvaret der ellers havde styret kampen klogt og sikkert. I perioden efter reduceringen fik Holtbjerg lidt blod på tanden og tro på at det godt kunne lade sig gøre, men samtidig gik de langt over stregen i tacklingerne eller rettere efertacklingerne og det takserede den fortrinlige dommer til to gule kort i det 58. og det 63. min og med 9 mand mod 11 lagde Grauballe det nødvendige tryk på Holtbjergs bagerste kæder. Cheftræner Jesper Laustsen skiftede to friske debutanter ind og lynhurtigt satte Frederik Aaes trumf på, med en dyb stikning fra Morten Skov, sprintede Frederik fra Holtbjerg forsvaret og placerede bolden bag en chanceløs keeper. 1-3 i det 76. min. og debutant mål. Kort efter var der sæson debut til Thomas Just, der lige som Frederik Aaes fik en mega chance for at score kort efter at han var kommet ind. Desværre for Just var han ikke helt varm og missede derfor chancen. Toke Haaning der spillede en god kamp fik også et par rigtig store tilbud men desværre kom målmanden eller en mark spiller i vejen. I kampens døende minutter (88) tog Morten Skov sagen i egen hånd, men nogle få smarte finter og driblinger satte han hele Holtbjerg forsvaret af og snød derpå keeperen helt inde under mål og kunne stille og roligt lægge nolden i et tomt mål til 1-4 et super resultat i åbningskampen! Men igen så tog Grauballe lige en blunder så minuttet efter løb Holtbjerg uhindret igennem midt for mål, og scorede igen til 2-4 til stor ærgrelse for Bøvle og berettiget for det var helt misvisende i forhold til spil og chancer.

3 point blev det til og kampen som helhed godkendt. Mindre justeringer er tiltrængt før næste kamp hjemme mod Karup Kølvrå. Fidus til Simon A for en flot kamp og god fight. Kampens fighter Thomas Lassen for mange flotte redninger på vitale tidspunkter.