YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat, Grauballe UGF - Ikast KFUM, serie 3

Serie 3, mandag 28. maj kl. 13.00

GUGF - Ikast KFUM 4 - 1 (0 - 0)

Det var kampen om ikke at ende som potentiel nedrykningskandidat i en serie 3 der er ligeså spændende i top som i bund.Grauballe styrede fra kampens start begivenhederne, hvor Ikast kun havde sporadiske chancer som Thomas ”Bøvle” tog sig pænt af. I kampens første 35 min. formåede Grauballe at til spille sig store scoringschancer hvor bl.a Nick Hansen, Patrick Hansen og Andreas Dyhrberg missede chancer der kunne og burde have været omsat i mål. Sådan blev det ikke halvlegsresultat 0-0 efter de første 45 min. Men dog med overvægt i spil og chancer til Grauballe.

2. halvleg startede med et pænt Grauballe pres på Ikast målet og i det 50. min får Grauballe tilkendt et frispark 5-6 meter uden for feltet. Morten Skov kaldes frem og med et velplaceret skud, som Ikast Keeperen ”clearede” med et højt rungende ” Denne er Væk!” kunne de fremmødte tilskuere se at bolden knækkede flot og suste i nettet i det korte hjørne af målet 1-0 til Grauballe. Den stilling pressede Ikast til at komme længere frem på banen og det gav plads til et flydende pasningsspil til Grauballe og i det 55. min. fløjtede domeren igen frispark. Denne gang en anelse længere ude, ca. 30 meter fra mål. Skov snupper kækt bolden og lægger den an, med et ligeså velplaceret spark placerer han igen bolden i det korte hjørne, hvor Ikast keeperen kun anerkndende kunne stå og nyde Skovs sukkerball. 2-0 til Grauballe. Nu var kræfterne ved at sive ud af et mere og mere modløst Ikast hold, og det udnyttede Grauballes Andreas Dyhrberg med et hurtigt og hårdt indkast som Jesper Smed tager ned med brystet og fra 30 meters afstand til målet, hugger ”katten” til kuglen før den rammer jorden og den stryger i en flot bue og i kassen til 3-0, uret viste 60. min. kampen var reelt afgjort med denne perle, et sjældent mål men flot når det lykkedes. I det 80. min. nedlægges en Grauballe spiller i feltet på ulovlig vis og korrekt dømmes der straffespark. Og sjældent har vi set Morten Skov i så voldsomt et ryk... Han spurter ind og henter bolden, kikke ud på træner Jesper Laustsen og får anerkendende et nik, OK Skov du sparker… Et hårdt præcist klip helt ude ved den venstre stolpe sender Grauballe på 4-0. I kampens døende minutter ( 88.min) tager Grauballe forsvaret sig en lille blund og det udnytter Ikast promte til en reducering til 4-1.

Den unge dommer som ledede kampen på fornemmeste vis, må have fået topkarakterer af bedømmeren som kunne se en rigtig flot dommerpræstation hvor ingen af holden fik hverken gule eller røde kort.