YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat, Silkeborg Boldklub – Grauballe UGF serie 3

Serie 3, lørdag 19. maj kl. 16.00

Silkeborg Boldklub - GUGF 3 - 1 (0 - 0)

Efter et skuffende hjemmebane nederlag i sidste uge til Silkeborg KFUM på 2-3 var det lørdag eftermiddag tid til at vi skulle besøge et at topholdene i puljen nemlig SB.

Grauballe UGF var, som det har været tilfældet hele foråret, ramt af afbud og flere skadede 1. holdspillere. Men vi havde valgt at gå lidt frisk til opgaven specielt da vi fra forårets kamp ikke var synderligt imponerede af SB spil.

Kamp blev da også meget lige, bl.a havde vi flere store chancer bl.a havde Morten Skov et brag af et frispark som SB målmanden kun kunne se til på, ramte stolpen og overliggeren og sprang i spil igen. Et mål på dette sene tidspunkt i 1. halvleg kunne tydeligtvis have rystet SB érne.

Selv om SB kom foran 1-0 på et rigtig flot lop over en sagesløs Grauballe Keeper i starten af 2. halvleg, så kom Grauballe hurtigt tilbage og efter at Jesper Smed havde sat SB forsvaret skak mat, måtte der laves straffespark som korrekt blev dømt og som Morten Skov sikkert eksekverede. til 1-1 mid i halvlegen.
Herefter havde Grauballe flere store chancer for at lukke kampen, mod et ordinært SB mandskab, der som eneste middel mod vores rapfodede spillere, desværre fik lov til at skæmme kampen noget med nogle helt meningsløse frispark som godt nok blev dømt, men først sent i kampen også tiltrak sig de gule kort, hvor af et til to nok skulle have haft en anden farve. Men en gennemgående rigtig fremragende dommer præstation. Desværre måtte vi indkassere helt korrekt dømt straffespark imod, og selv om Thomas ”bøvle” flot parrerede første sparket, så måtte han kapitulere på riposten og 2-1 til SB var en realitet 4 min. før slutfløjtet. Det blev 3-1 på en løs chance da Grauballe havde sendt alt mandskab på jagt efter en udligning.

Kampen som heldhed en rigtig mandfolkepræstation af alle men specielt nye spiller som Andreas Springer og Dennis kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne. Stor ros til Grauballe mandskabet for en indædt og fair fight, stærkt anført af Patrick Hansen, specielt det at vi ikke hoppede med, på de mange åbenlyse svinestreger SB diskede op med. 3 gule kort til SB og en pletfri straffeattest til Grauballe.