Fodbold: Kampreferat, Harlev IK – Grauballe UGF serie 3

1-3 68. min. Harlev på straffespark
1-4 90. min. Simon Azoulay Pedersen

Fidus: Andres Dyhrberg
Fighter: Toke Haaning

Kampen i Harlev var af Grauballe set frem til med en vis bekymring. Dels havde vi fortsat 6 førsteholdsspillere ude med skader eller afbud. Så der var hentet flere unge op fra 2. holdet.

Kampen startede med et godt Grauballe pres på Harlev målet og allerede i det 5. min. var Nicklas Nørbo på pletten og udplacerede Harlev keeperen med et flot skud fra distancen 0-1 var en realitet. Grauballe fasthold trods den tidlige føring, presset og i det 11. min. var Nicklas ”hitman” Nørbo igen skarpretteren, på et flot solo løb fra velspillende Andreas Dyhrberg, der lagde bolden skråt bagud hvor en fremstormende Nørbo, klippede til kuglen der strøg i nettet bag en sagesløs Harlev målmand til 0-2. Desværre kom Nicklas Nørbo igen hurtigt i rampelyset da han helt egenhændigt fik et gult kort for at skubbe til en modstander efter at der var fløjtet frispark, en noget klodset måde at gøre opmærksom på sig selv på! Efter godt den halve time spillet var det så Thomas ”Coco” Selch, der nettede til 0-3 i det 36. min.

Pausen bekom spillerne vel og Cheftræner Jesper Laustsen kunne kvittere for at alle have leveret det de skulle indtil pausen.

2 halvleg var godt 10 min. gammel da Patrick Hansen, på en ligeså klodset måde tog et helt unødigt gult kort og måtte ud i 10 min. Det skulle senere vise sig at det blev for resten af kampen. Harlev fik reduceret til 1-3 på et straffespark da backen spillede volleyball i feltet! Korrekt dom af dommeren. Simon A. Pedersen erstattede Patrick Hansen, der retfærdigvis siges skal, døjede en del med efterveerne fra lungebetændelse og astma. Så fin nok at skåne ham. Simon tilbage i noget der lignede 90 %. Dejligt at se at han er ved at være sin skade kvit. Simon have lovet en ”kasse” hvilket holdt hårdt, men han klarede lige at indfri aftalen da han i det 90. min med en smart detalje drejede rundt på hælen, modtog et indlæg fra højre og på forunderlig vis fik hakket kuglen ind helt oppe i det højre målhjørne. En flot detalje og 1-4 var en realitet og kampens slutresultat. 3 vigtige point i Grauballes favør.

Både Toke Haaning og Andreas Dyhrberg spillede en fremragende kamp. Men også Andreas Springer, Mikkel Them, Morten Grønbæk og Patrick Hansen leverede alle gode præstationer, hvilket holdet generelt gjorde gennem hele kampen. Måske ikke den stærkeste opstilling – men vigtigere VILJEN til at præstere var der hos alle.