YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat Ikast KFUM-GUGF

Ikast KFUM – Grauballe UGF 2-1 (0-1) Mandag den 09. april

Grauballe UGF skulle mandag se om man kunne genrejse sig efter nederlaget til SB torsdag. Kampen i Ikast, hvor modstanderen Ikast KFUM, havde tabt den første kamp 1-7 til SIF 1 og i torsdagenes kamp havde trukket holdet fra en kamp mos Harlev, skulle være en overkommelig opgave for Grauballes mandskab. Selv om holdet måtte stille op uden de to angribere Nick Hansen og Jesper Smed, som begge var ude med skader. Alt gik også efter planen da Toke Haaning scorede et flot mål til 0-1 til Grauballe i det 45. minut. 1-0 ved pausen var efter de chancer Grauballe havde skabt meget billigt sluppet for Ikast. Før målet til 0-1 havde Patrick Hansen et brag af et skud på overliggeren i det 10. min. Daniel Aaborg en helt åben chance i det lille felt som desværre ikke endte i målet.

Efter pausen havde Grauballe fortsat flere store chancer for at lukke kampen ned, men modsat gik det da Brian Holst fik gult kort for sit tredje friskpark på få minutter og efter en henstilling tidligere var der ikke andre muligheder for dommeren. Det blev igen en meget dyr 10. min. udvisning da Ikast allerede 6 min. efter udnyttede forvirringen i Grauballe forsvaret til at score til 1-1 i det 56. min. kampen var igen helt åben, dog med overvægt i spil og masser af chancer til Grauballe. I det pres som Grauballe lagde på Ikast fremtvang vi omkring 5-6 mega chancer, i feltet hvor der nok blev trillet for meget rundt, i stedet for at man havde vist lidt kynisme og sparket bolden i mål uden at det skulle se smukt ud.

Det store Grauballe pres gav Ikast to store muligheder og den sidste udnyttede de på flotteste vis ved at spille bag om Grauballe forsvaret og lægge en høj bold ind i Grauballes straffesparkfelt. I duellen mellem Thomas ’Coco’ Selch, valgte dommeren at fløjte et straffespark til Ikast. En chance vi nok ikke skulle have givet dommeren mulighed for at udnytte, men sådan var det og Ikast udnyttede den store chance til 2-1 i det 88. min og resultatet blev 2-1 til hjemmeholdet.

Alt i alt en voldsomt skuffende påske med nederlag, og det at man indtil videre har tabt to ud af tre kampe, har totalt har vendt op og ned på Grauballes drømme om at kunne avancere til serie 2. Nu er der selvfølgelig mange kampe endnu som skal spilles, men det ser unægtelig svært ud. Skal disse drømme have hold i virkeligheden så skal der tages helt anderledes fat. For allerede på lørdag den 14. april venter en meget svær opgave hjemme mod SIF som er kommet rigtig godt i gang.