Højre midt – Andreas Dyhrberg

Angriber – Jesper Smed

Angriber – Simon Azoulay

Træner – Jesper Laustsen

I 8-10 graders frost var der comeback til Nick Hansen, debut til Morten skov, Toke Haaning, og træner Jesper Laustsen, da sæsonens første træningskamp blev spillet.

Kampen startede i et fornuftigt tempo, hvor Brabrand var afventende med både pres og spil. Grauballe gik uimponeret til kampen, og spillede i perioder flot og direkte fodbold. Det medfødte nogle chancer som dog ikke blev udnyttet. Brabrand spillede sig ligeledes til åbne chancer, men at det endnu er tidligt på sæsonen, var tydeligt at se med mange store afbrændere fra begge hold.

Allerede i indledningen af kampen måtte Jesper Smed desværre udgå med en skade i baglåret. Få minutter senere var det Andreas Gravers tur til at lade sig udskifte med en skade, og da Nicklas Nørbo gik i stykker under opvarmningen, var de sidste 70 minutter altså med de samme 11 spillere. Langtfra optimalt.

Derfor lunede det gevaldigt da Andreas Dyhrberg scorede til 0 – 1 med et fladt skud efter lidt tilfældigt "ping-pong" udenfor feltet. Andreas spillede i øvrigt en flot kamp, med stor løbevillighed.

Herefter lagde Brabrand et højere og mere massivt pres, og i flere tilfælde havde Grauballe rigeligt at se til, med "bare" at få bolden spillet ud af egen forsvarszone. Det tunge pres resulterede blandt andet i et hjørnespark efter ca. 35 minutter, som de fortjent fik scoret på. 1 – 1 ved halveg.

Brabrand forsatte hvor de slap i anden halveg, men Grauballe viste god indstilling og fightervilje, blandt andet af Patrick Hansen, Morten Skov, Mikkel Them, Simon Azoulay, og Toke Haaning. En del gange erobrede Grauballe bolden, og satte hurtige kontraløb i gang. Flere gange med store chancer til følge.

På et direkte frispark midt i anden halveg, sendte Morten Skov en meget kvalificeret afslutning på overliggeren, og returbolden sprang ud til en fri Simon Azoulay der dog misbrugte. Godt 10 minutter senere var det Toke Haanings tur til at sende en stor chance forbi målet. Skarpheden var tydeligvis ikke på plads endnu.

Efter ca. 30 minutters spil i anden halveg, tog Andreas Dyhrberg sagen i egen hånd. Efter at have modtaget en glimrende aflevering fra Simon Azoulay, "fløj" han forbi 3-4 modspillere, strøg ind i banen og fra kanten af feltet smækkede han bolden på stolpen, og tog sig efterfølgende selv af riposten. 1 - 2 til Grauballe.

Herefter pressede Brabrand på for en udligning, men nærmere end "tæt på" kom de ikke.

(Patrick Hansen modtog et gult kort i anden halveg for et frispark midt på banen)

Næste træningskamp er fredag d. 10/2 kl. 20.30 i Århus mod Lystrup Serie 1. Nærmere om spillested oplyses senere.