YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat serie 3, GUGF - Thorsø

Kampreferat Serie 3, lørdag den 22. oktober 2011

Grauballe UGF - Thorsø 3-0 (1-0)

Der var igen lagt op til topopgør da Thorsø, lørdag eftermiddag gæstede Grauballe Ny stadion. Både Grauballe og Thorsø lå før kampen med 23 point, Thorsø på 2. pladsen grundet bedst indbyrdes med en sejr i den første kamp i Thorsø. Begge hold kun et point efter førerholdet Hammel.

Kampen startede i et pænt højt tempo, med et pænt Grauballe pres mod Thorsø målet, et pres der efter 14.min. udløste et straffespark begået mod Grauballes Patrick Hansen der blev fældet i det kriminelle felt. Simon Azoulay Pedersen omsatte iskoldt den store chance i mål til 1-0. Den føring fik Thorsø til at sadle om og komme med alt hvad de havde og i den periode kom Grauballes stabile og solide forsvar på arbejde, men vi holdt skansen og det blev kun til en enkelt stor chance da et dommedagshug fra en Thorsø spiller tog indersiden af stolpen og sprang i spil igen, lidt heldigt for os. Vi kunne gå til pausen med 1-0.

I pausen roste Thomas Bælum spillerne for at være løbevillige og kæmpe fornuftigt, mens Thomas Gisselmann fokuserede på at vi skulle søge endnu en scoring for at få lidt mere ro på. Vi skulle kort sagt alle være villige til at investere lidt mere i 2. halvleg for at få kampen tippet helt over til vores fordel. I det 59. minut smækker Patrick Hansen en god bold, ind over Thorsø forsvaret, bolden daler ned foran Thomas Bælum, der resolut flugter et hug af sted, som desværre rammer foden af stolpen og springer ud mod hjørneflaget, Patrick er hurtig og opsnapper bolden, slår den højt ind i feltet og her stiger samme Thomas Bælum op og Som Thors hammer, knalder han pandebrasken på og bolden brager i nettet til føring
Til hjemmeholdet på 2-0. Kampens dommer Claus Thoustrup som suverænt og myndigt håndterede hele kampen, måtte i det 61. minut sende en Thorsø mand til afkøling p.g.a. en unødvendig eftertackling og igen i det 78.min måtte Thomas Bælum samme vej og af samme årsag. Konsekvent og med godt overblik styrede dommeren kampen. Casper ”Taz” Christensen som i dag var med fra start, leverede en super arbejdsindsats og var flere gange tæt på og en evig uro i de bagerste rækker hos Thorsø. Hele forsvaret stod ualmindeligt flot og med nye folk som sæson debuterende Michael "Miggo" Jensen og unge Andreas Graver, der så længe fysikken holdt, alle leverede en knaldhård fight og flot forsvarsspil, hvor Karsten Laursen og Thomas Bælum konsekvent styrede begivenhederne. Vi skulle helt hen i det 88. minut inden Jesper Smed dukkede op som trold af en æske og fik bolden serveret, dybt inde i feltet af Patrick, en chance ”Katten ” ikke lader gå fra sig, med sin fysik får han begge forsvarer sat og med højre foden lægger han bolden i en blød bue uden om keeperen og i målet til slut resultatet 3-0. En fortjent sejr hvor forsvaret igen, ikke tillod at der blev scoret på os.

Casper ”Taz” fik fortjent med 8 stemmer fidusen og han fik ligeledes fighter”pokalen” Så det blev en dyr lørdag for Casper…

2. pladsen er tilbage erobret. Nu kan Grauballe så håbe på at Vellev, kan snuppe to points fra Hammel, som godt kan tænkes at få lidt ”gummiben” i den kommende lørdagskamp på Hammel Stadion, så det hele kan afgøres i den allersidste kamp.