YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat serie 3, Fårvang IF - GUGF

Kampreferat Serie 3, lørdag d. 17. september 2011

Fårvang IF - Grauballe UGF 1 - 1 (1 - 0).

Det blev ligeså nøjagtigt svært som forventet, vi startede ellers kampen fint med et godt pres mod Fårvang målet og efter 10. min. fik Grauballe den første store chance, hvor Fårvangs målmand helt som vi havde talt om i oplægget til kampen fumlede med bolden og tabte den for fødderne af Jesper Smed som kun var centimeter fra at score. Et kvarter inde i kampen spiller Patrick Hansen på en flot dyb stikning, Kasper Taz Christensen helt fri mellem to forsvarer, Kasper laver et flot løb og bringer sig helt fir alene med målmanden, men brænder på det skammeligste denne store chance, som burde have været udnyttet til 0-1. Fårvang stod godt i de bagerste rækker og fik af kampens dommer lov til at spille med musklerne, og de fik sig bedre organiseret og spillede sig længere frem på banen. Det resulterede i en lidt tilfældig chance som opstår midt på Grauballes banehalvdel, en Fårvang spiller opsnapper en løs bold og fra en afstand af 23-25 meter, hugger han flot sparket mod Grauballe målet, hvor Søren Husted fanges lidt på det forkerte ben og vælger at parere skuddet med knytnæven. Det resulterer i at bolden bremses men spinder voldsom i nedslaget og triller i mål tæt op ad stolpen. Et ærgerligt mål for Fårvang havde på det tidspunkt intet haft der lignede en chance mod Grauballe målet.

I pausen fik vi talt om at fastholde presset og i starten af anden halvleg kom vi fint ud og fik til spillet os mindre chancer for en udligning. Men Fårvang stod fast, hele tiden med 5-6 forsvarer i og på kanten af eget felt. Efter 55 minutter har Grauballe et skudforsøg et stykke uden for feltet som Fårvangs målmand forsøger at gribe men taber og heldigt for ham går bolden på overliggeren og ikke i mål. Lidt mere aggressivitet, så havde vi haft en af vore angribere helt inde under mål for at følge op på den tilfælde chance som vi havde talt om at der kunne komme flere af. Efter 65 min. får Grauballe tilkendt et hjørnespark og på det flotte indlæg af Patrick Hansen, går erfarne Thomas Bælum i luften og han dirigerer flot bolden i målet til udligning 1-1, helt fortjent efter spillet og det pres som vi efterhaånden havde fået lagt på Fårvang. Vi kunne nu fornemme at Fårvang var mere end slidte og med 13 minutter igen får vi tilkendt et frispark i højre side 25 meter fra mål. Fårvang stiller to spillere i en mur, mindre en 5 meter fra stedet hvor frisparket skal tages. Patrick Hansen gør klar til at sparke, dommeren løber langt væk fra situationen og placerer sig helt ud bag ved bagerste stolpe. Fårvang spillerne er klar og Grauballe spillerne er klar og alle venter kun på at dommeren skal fløjet spillet i gang, Patrick venter og venter og dommeren viser ingen tendens til at ville rykke muren, eller fløjte i gang. Så vælger Patrick at sparke frisparket, og SÅ fløjter dommeren, alle tilskuere og spiller på Fårvang stadion regner med at en Fårvang spiller nu skal have et gult kort for at stå for tæt på! Men kampens ellers udmærkede dommer, må have fået en hjerneblødning, for han giver et gult kort til Patrick! En kendelse der absolut ikke findes i nogen fodboldregler, men som desværre fik en afgørende betydning for Grauballes muligheder for at sætte det afgørende pres ind mod Fårvang holdet. Meget ærgerligt at så grov en fejlkendelse skal præge en eller godt spillet kamp hvor begge hold skal roses for et flot lokalopgør.