YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat GUGF - Fårvang

Der var igen lagt op til lokalbrag mellem Grauballe og Fårvang i Serie 3. Dennegang med lidt mere end prestigen på spil, for både Grauballe og Fårvang var fakta at man kunne, med en sejr, sikre sig endnu en sæson i Serie 3, hvor imod en taber af kampen, kunne løbe ind i store problemer omkring nedrykning, med et nederlag.

Begge hold startede lidt nervøst og de første 20 minutter bølgede kampen frem og tilbage. Det var dog Grauballe der hurtigst fik styr på spillet og i den efterfølgende periode fik lagt et solidt pres på de bagerste rækker i Fårvang forsvaret som både stod godt og stred en sej kamp for at holde de lynhurtige Grauballe kanter og angribere fra fadet. Både Jesper Smed med tilnavnet ”katten” og Casper Taz Cristensen havde gode chancer i denne periode.Det blev også til en meag stor chance til Fårvang for at bringe sig foran, på en friløber til Henrik Læborg, der normalt ikke misser så oplagt en mulighed, det gjorde han faktisk heller ikke for som den snu angriber han er trækker han ”Hus” ud til venstre og afslutter så med et velplaceres skud til højre – alle se bolden på vej i mål og ”Hus” på forgæves mission – lige indtil Søren Husted med en helt fantastiske feber redning, med det yderste af fingrene får vippet bolden uden om målet.

Der gik et gys gennem tilskuerne for det var ubehageligt tæt på. Og en Fårvang scoring på det tidspunkt med 5 min. tilbage kunne nok have givet kampen et andet udfald.

Det blev dog Christian Niebuhr der, minuttet efter, med at par hurtige antrit, uden fra venstre flanke, søgte han mod midten, og en finte som fuldstændigt satte to måbende Fårvang forsvarer af, og bragte sig i skudposition, et kort tilløb og klip fra 25 meter, bolden rettes lidt af men går i nettet til 1-0, stor jubel fra de mange Grauballe tilhængere der var mødt frem. 42 minutter viste den ikke eksisterende lystavle.

Anden halvleg startede med et stort Fårvang pres mod Grauballe forsvaret der dog fik redet stormen af og efter ca. 5 min. fik mere styr på opspillet, Thomas Gisselmann fik med sin lyse stemme, givet ”besked” på at rykke spillet 10-15 meter frem på banen og det hjalp. Der var flere gode kontra muligheder til Grauballe dog uden den afgørende scoring. Enkelte sporadiske chancer var alt hvad Fårvang fik af et solidt spillende Grauballe forsvar godt styret af de velspillende Karsten Lauersen og Nick Hansen som hårdt arbejdende back up på de få løse, ofte høje, lange bolde frem mod Fårvang angriberne.

Efter 10 minutter Fårvang pres, slår vi så til igen med lynhurtige kombinationer fra kampens fighter Patrick Hansen som finder Nicklas Nørbo, der hårdt presset får bolden lagt flot af for fødderne af Thomas Coco Selch, der med et dommedags hug kanonere han bolden i mål til 2 – 0 bag en chanceløs debutant målmand i Fårvang målet. Et flot mål og en genial frispilning af Nicklas.

Herefter skulle Grauballe blot kører den sikkert hjem, men 3 minutter før tid, hvor vi nok trode den var hjemme, dukker altid farlige unge Simon Blohm om som trold af en æske og header Fårvang på 1-2. De efterfølgende minutter blev alt smidt frem fra Fårvang og specielt en episode i de døende sekunder vakte en del utilfredshed blandt Fårvang spillere og tilskuere, der mente at der var hånd på bolden helt inde under mål, og at bolden havde været over stregen. Men en godt placeret dommer lod helt rigtigt fløjtene forblive tavs. 2-1 blev slutresultatet. Retfærdigt i forhold til hvem der ville mest, men det kunne godt have været anderledes hvis Fårvang havde kendt deres besøgstid.

Skal man fremhæve nogen må det som udgangspunkt blive Grauballe holdets høje bund niveau, da alle 13 spillere leverede en mandfolkepræstation, men Søren Husted skal man nok rose for hans til dato flotteste målmandspræstation og Patrick Hansen for en stor arbejdsindsats.

Skuffende få tilskuere havde taget turen fra Fårvang til Grauballe. Men måske de har set realiteterne i øjnene? En ringe og sølle opbakning til et ellers velspillende og godt kæmpende Fårvang mandskab der også skal have ros for en stor hold indsats. De burde have haft større opbakning hjemmefra. Se billeder fra kampen her