YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: 5. sejr i træk til serie 3!

Med et kik på tabellen, måtte GUGF påtage sig favorit rollen, i ude kampen mod Låsby. Det gik også som forventet, da GUGF sejrede for femte gang. desværre blev det en anelse mere nervepirrende end forventet.

Kampen startede med et langt GUGF pres mod Låsby målet. De første 5 - 7 minutter var Låsby vel ikke engang over midten. Presset resulterede i to hjørnespark lige efter hinanden, og på det andet hjørne som blev taget af Patrick Hansens, dirrigerede Mikkel Them bolden i mål.Super start, som også i resten af halvegen bød på GUGF overtag, og en del misbrugte chancer til følge. Dog kom Låsby bedre med i en periode hvor GUGF kun var 10 mand på banen, da Casper 'Taz' Christensen modtog en gult kort. Til trods for det, holdt 1 - 0 føringen til halvleg.

Anden halvleg blev desværre knap så godt spillet af GUGF. Bl.a. fordi Andreas Dyhrberg og Mikkel Them, måtter ud på sidelinien pga. gule kort. De perioder gav Låsby et lille overtag, og det var en anelse nervørst det GUGF'erne foretog sig, mens Låsby forsøgt at udnytte nervøsiteten med at hælde lange bolde op mod angriberne.

Men det var som sagt kun da GUGF var i undertal, at Låsby for alvor var med, og i mellem de perioder, fik GUGF udbygget føringen. Et indlæg fik Christian Niebuhr headed videre ind til Thomas Selch, som fik headed bolden i mål. Efter det forsøgt GUGF at holde føringen hjem, men afslutningen blev ekstra nervøs, da Låsby fik reduceret til 1 - 2. Bl.a. måtte målmand og kampens spiller Søren Husted, deske op med en feber redning i de døende minutter - en rigtig 3-points redning.

Men 2 - 1 holdte hjem, og dermed kunne GUGF konsolidere sin plads i toppen. GUGF er på 3. pladsen med 16 point og 2 point op til førstepladsen, og hele 8 point ned til nærmeste forfølger.

Halvdelen af sæsonnen er dermed overstået, og GUGF har vel klaret det bedre end forventet, selvom troen på holdet har været stor. En oprykning til serie 2 er kun 2 point væk pt. og selvom det ikke er målet for sæsonnen, så bliver det spændende at følge.

Næste kamp er hjemme, lørdag den 14. maj kl 16:00. Her er det Vellev der står på den anden banehalvdel, og de møder et noget stærkere GUGF hold, end det hold de spillede 0 - 0 med i forårets første kamp, hvor GUGF var ekstremt hårdt plaget af skader. GUGF håber på at tilskuerne vil ride med på bølgen af succes, og tager en tur på stadion den kommende weekend, ligesom tilfældet var i Låsby, hvor mange GUGF supportere havde taget turen til Låsby - Mange tak for det!.