YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat af serie 3 kampen Fårvang - Grauballe

”Slaget om Gl. Gjern Kommune”, sådan havde vore modstandere kaldt det første opgør i Serie 3 mellem Fårvang og Grauballe. En kamp der fra begge hold var set frem til med stor spænding. Markedsføringen havde i begge lejre båret frugt i form at af et stort antal tilskuere fra Fårvang og fra Grauballe var mødt frem for at se kampen i påske mandagens flotte solskinsvejr.

Grauballe startede som lyn og torden hvilket bestemt ikke bekom HFIF forsvaret vel,
GUGFs lynhurtige fløje skar dybt allerede fra dommerens første fløjt og der skulle kun gå 10 minutter før HFIF keeperen måtte i rusen for at hente bolden ud… 0-1, et flot oplæg fra Thomas Laursen og Christian Niebuhr bragte Patrick Hansen i en position, hvor han med en flot dribling flækkede HFIF forsvaret til atomer og iskoldt afsluttede under den sagesløse HFIF keeper.
Derpå forventede vi at det kun var et spørgsmål om, hvornår vores næste scoring skulle komme. Men ingen vil tabe et lokalopgør og HFIF sled sig stille og roligt til mere spil fra bagerste rækker og fik lullet vores midtbane lidt i dvale. Det gav resultat efter 40 minutter, hvor HFIF på et af de få farlige angreb de havde, fik sat en scoring ind 1-1, som blev halvlegsresultatet.

Optakten til 2. halvleg blev at vi skulle op i tempo for at få det lidt tunge HFIF forsvar til at begå flere fejl ved at sætte dem under et massivt pres. Sagt på en anden måde vi gik lidt tilbage til Serie 4-strategien, med to angribere og hårdt pres på modstanderen.
Patrick Hansen og Kasper ”Taz” Christensen blev sendt i front og sammen med kanterne Andreas Dyhrberg og Christian Niebuhr blev der blæst til angreb.
Det pres GUGF fik lagt, sammen med Kasper og Dyrbergs aggressive pres spil på HFIF
forsvaret, fik lynhurtigt det ønskede resultat, mange fejl som førte til flere store chancer til GUGF, i de første minutter af halvlegen, en af disse skabte Christian Niebuhr selv med et par fikse ”trylle” driblinger som bragte ham i en position 25 meter fra mål, Niebuhr kikkede rutineret op og ser at Patrick og Kasper begge på
bedste vis rykker væk, begge tager de deres direkte modstandere med sig, og skaber plads til Niebuhr, et kort træk fra Niebuhr bringer ham på skudhold og et tørt velplaceret hug sender GUGF i front med 1-2. Flot presfodbold.

Som anden halvleg skred frem fik HFIF igen mere spil, og GUGF forsvaret mere at se til. GUGF forsvaret med Søren ”Hus” som en sikker sidste skanse, er jo kendt for ikke at give ret meget væk, og den stil fasthold man, stor fight, sikkert spil og høj moral fra forsvaret som fastholdt HFIFs ellers farlige duo i et jerngreb. Stor fight af en midtbanegeneral i Thomas Laursen der piskede GUGFerne frem da det kneb lidt som uret nærmede sig det 90. minut og have man indstillet sig på at kampen skulle ende 1-2. Men Patrick Hansen var ikke helt færdig i Fårvang, han modtager en flot stikning ved hjørneflaget, tæmmer han bolden, snyder backen med en fodfinte og søger mod mål langs baglinjen, bliver flået i trøjen, straffe ? Nej, for Patrick havde ikke lige, den i øvrigt godt dømmende dommers, velvilje i flere situationer. Så ingen straffe til det træk, men da Patrick med endnu en fiks finte sætter endnu en HFIF forsvarer af, bliver det for meget og den 3. HFIFer med en elegance som en skrålægger i sommer rapsen, ”høster” han begge benene på Patrick. Dommeren kan ikke, undlade at dømme for forseelsen. Straffespark. Uret viser 89. og Niebuhr lægger bolden på pletten, et kort velplaceret klip og 1-3. Kampen er definitivt lukket.
GUGF kan tage 3 velfortjente points med hjem.

Afslutningsvis skal der lyde en stor cadeaux fra GUGF til Fårvangs hold for en flot fight og velspillet kamp, masser af tilskuere, sådan skal et lokalopgør afvikles.