YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Serie 3 sejrede mod SIF

Efter et nederlag i sidste kamp på 0 - 2 til Bjerringbro, var det ved at være på tide med nogle point på kontoen, ud over det ene fra debut kampen mod Vellev. GUGF havde heller ikke scoret i serie 3 endnu, men det blev der lavet om på i dagens kamp mod topholdet SIF. SIF havde vundet deres to første kampe, og var favoritter i dagens opgør.

Kampen startede meget lige, med et par halve chancer til hvert hold. I løbet af halvlegen dalede kvalitet og intensiteten. Det var lige indtil minuttet før pausen, hvor Christian Niebuhr kom i et rush op af kanten, han spillede Andreas Dyhrberg fri, som scorede sikkert. Dejlig tidspunkt at komme foran på.

Anden halveg blev anderledes dramatisk. Bla. fik SIF to spillere udvist, mens der yderligere blev givet et gult kort til hver hold. For GUGF var det Casper 'Taz' Christensen der blev noteret i dommeren bog. Foran 1 - 0 og med to mand mere på banen end SIF, blev det blot et spørgsmål om sejerens størrelse. Christian Niebuhr ydnyttede i særdeleshed den ekstra plads, ved at score tre gange. Patrick Hansen, Andreas Dyhrberg og Daniel Nehls stod for oplæggene. 4 - 0 blev også kampens resultat. En flot skalp for oprykkerne fra GUGF, der nu har fået 4 point i 3 kampe.

GUGFs forsvarsspiller Thomas 'Coco' Selch der spillede bund solidt, og pillede al pynten af SIF's store angriber, kunne fotjent modtage prisen som kampen spiller. Daniel Nehls kæmpede bravt, og fik fighter øllen og en sang med fra holdkammeraterne. Men generelt må vi siger at det var rigtig godt over hele linjen.

Med et friskt skud selvtillid, bliver næste udfordring Hammel, der kommer en tur til Grauballe. Det er skærtorsdag den 21. april kl. 13.30, hvor vejrudsigten siger sol og 20 grader, så kom en tur ud på stadion for at støtte holdet, mod endnu ubesejrede Hammel.