Serie 4: SÅDAN!, serie 3 snublende tæt på

 

Så skete det. - Grauballe vandt en fantastisk sejr over Kjellerup IF på udebane med 4-2. Grauballe tog til Kjellerup i noget nærmeste stærkeste opstilling, med undtagelse af Andreas Dyhrberg, som var på studietur. Men Grauballe holdet kom ikke alene. Aldrig før havde man set, så mange tilhængere til en Grauballe kamp, også endda på udebane. Et fantastisk syn.

Grauballe vidste godt, at det ville blive en hård kamp. Men efter okay spil så scorede Patrick Hansen, som fik comeback efter en skade. Christian Niebuhr lavede et fantastisk drive ved baglinjen og ind i feltet. Her spillede han den tilbage i feltet og der stod Patrick klar til, at sparke den til 1-0. Og pludselig kom Grauballe på 2-0. Jesper Smed skød fra nået nær midten og scorede med et flot spark tæt på stolpen, en meget flot kasse til 2-0. Pludselig begyndte flere af Kjellerup spillerne at spille svinsk og det blev til en meget grim affære med flere sammenstød og konfrontation blandt spillerne. De scorede til 1-2, 10 min før pausen.

Kjellerup begyndte at spille meget svinsk og flere af Grauballe spillerne måtte ned, at bide i græsset efter et par meget hårdere og slemme tacklinger fra Kjellerup spillerne. Kjellerup scorede til 2-2, efter et hårdt pres. Men så kom han frem igen. Grauballes topscorer, Jesper Smed scorede med et missil fra feltkanten til 3-2. Grauballe måtte slide de sidste kræfter ud af sig selv for, at modstå presset. Det gjorder de og efter en erobring på midten fik Allan Brix bolden inde foran mål, og med hans 3 mål i to kampe gjorder han det til 4-2. En fantastisk holdsejr, so har vist hvad holdet består af i år.

Grauballe er nu 4 point foran Kjellerup. Grauballe er nu i en gylden position til, at sikrer sig oprykning. Så vi håber, at alle i Grauballe og omegn vil komme ud, at støtte serie 4 når de møder Mammen hjemme og måske sikrer sig oprykning samme dag. Men kom og støt os igen. Vi takker jer alle for en fantastisk støtte og håber, at se jer igen i næste weekend mod Mammen