YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 3 kampen Låsby B - Grauballe UGF

Referat fra serie 3 kampen Låsby – Grauballe UGF 0-4 (0-1) Fredag den 7. juni 2013

Efter at have siddet over i hjemmekampen, hvor Silkeborg IF skulle have gæstet Grauballe, men hvor SIF desværre igen valgte ikke at møde op, og Grauballe havde fået de 3 points for skrivebordsresultatet 3-0, så kunne Grauballe mønstre et friskt og skadefrit mandskab.

Kampen mod Låsby startede for begge holds vedkommende med lige at se hinanden an, og for Grauballes vedkommende var taktikken klar fra start vi skulle eje midtbanen og der skulle ved enhver lejlighed, sættes et genpres så snart vi havde mistet bolden. En strategi der hurtigt kom på plads og efter et kvarter fik Grauballe spillerne etableret sig og satte sig på spillet. Det førte til flere store chancer bl.a. Morten Skov fik en fin friløber mod Låsbymålet men en flot fodparade af Låsby målmanden forhindrede Skov i at score. Grauballes nye spiller Hüssein, der fik sin debut mod Silkeborg KFUM, var med i startopstillingen og havde flere gode aktioner, men var du lidt rusten i sine pasninger, men Hüs som vi kalder ham, sendte i det 32 min. Bojan Pasajlic af sted direkte mod målet med en dyb præcis stikning, Bojan satte forsvaret og snød derpå målmanden og hvorefter han kunne sende bolden i nettet til 0-1 helt fortjent efter chancer og spil. Det blev som nævnt til flere gode chancer til Grauballe men pauseresultatet 0-1 kunne der ikke pilles ved.

I anden halvleg kom Jesper Smed på banen i stedet for Hüs, Morten Skov blev rykket tilbage på midtbanen og Jesper Smed sat op i front sammen med lynhurtige Bojan. Nu skulle der lægges det afgørende pres på Låsby forsvaret.  Med Skov på midtbanen kom der lidt mere drev og kreativitet ind i spillet og Skov udnyttede den nye mulighed for at spille hurtigt et – to kombinationer med både Bojan og Smed, og i det 53. min. blev netop Skov sendt i dybden af Brian Rosenkvist, på hans anden friløber mod Låsby målet og denne svigtede Skov ikke men placerede sit skud hårdt og fladt uden en chance for Låsby målmanden. 0-2 og Grauballe sad nu 100 % på kampen. Efter en times spil blev der debut på serie 3 til Peter Kvisgaard, der har gjort det rigtig godt på serie 5 holdet og derfor havde Bo Pedersen valgt at tage ham med på en plads som ind skifter. Peter kom ind og havde flere gode aktioner og fladt fint i med holdets spillestil og gjorde en god figur. Det var igen Morten Skov der arbejdsomt erobrede bolden midt på banen, spillede 1-2 med Jesper Smed og smuttede igennem Låsbyforsvaret, der dog greb til ulovlige midler for at stoppe Skov og klart straffespark. Simon A. gik som han plejer til bolden fintede målmanden til at går til den en side og iskoldt lagde han bolden ind i modsatte side af målet til 0-3 i det 72. minut. De sidste 18 minutter blev et konstant pres på Låsby målet og hjemmeholdet slap nådigt uden om en gevaldig snitter, da flere af Grauballe Spillerne på det skammeligste misbrugte flere kæmpechancer. Det blev dog til en enkelt scoring efter et veludført hjørnespark, som Skov lagde ind tæt under målet, i ”baghuset” hvor Jesper Smed i det 89. minut steg til vejrs og satte pande på og endelig fik den scoring han havde jagtet hele anden halvleg.  0-4 var et fornuftigt resultat for Grauballe. En stor ros til hele holdet for en fremragende præstation, hvor de 4 bagerste stod så solidt at, Låsby på intet tispunkt havde noget der bare lignede en chance til at score, hvor midtbanen arbejde seriøst efter de dessinger, som Bo Pedersen have udstukket før kampen, hvor kanterne Bay og Dyhrberg sled deres direkte modstander op, og hvor Skov, Simon A., Bojan og Smed med bare lidt mere skarphed begge kunne have nettet flere gange. Fidusen gik fortjent til Morten Skov og Brian Rosenkvist fik fighteren.

Nu mangler der kun to kampe nemlig hjemmekampen mod Fårvang på lørdag den 15. juni, kl. 13,30, hvor der er lagt op til rigtig mange tilskuere på Grauballe Ny Stadion, der med gode tilbud bl.a. 5 øl for en 50 ér eller et ”stadion sæt” som er en stadionpølse og en øl el. vand til kun 35 kr. og forhåbentlig godt vejr, kan lokke mange lokale ud at støtte vores drenge. Serie 5 spiller hjemme samme dag kl. 16,00 mod ØBG og har brug for point for at sikre sig en fortsat plads i serie 5.

Forårets sidste kamp i serie 3 er udekampen mod Stjær kl. 19,00 fredag den 21. juni. Kampen hjemme mod Fårvang kan blive afgørende for oprykningen, helt enkelt vinder Grauballe den kamp, så kan ingen hold nå os, og det er serie 2 fra efteråret. Derfor forventes der rigtig mange tilskuere både fra Fårvang og hele Grauballe og omegn.