YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 3 kampen Fårvang IF - Grauballe UGF

Referat fra serie 3 kampen Fårvang IF - Grauballe UGF 1-3 (1-1) Lørdag den 4. maj 2013

Der var dømt lokalopgør, og det blev et brag af et lokalopgør i serie 3, hvor Fårvang kom rigtig godt fra start og lagde et solidt pres på Grauballe forsvaret, der til tider virkede lidt uorganiseret. Det gav Fårvang flere gode muligheder og en af dem udnyttede rutinerede Henrik Læborg med stor klasse, da han med ryggen mod Grauballe målet modtog en bold og resolut vendte rundt og trykkede af. 1 - 0 og der var kun spillet 7 minutter. Den scoring gav virkelig Fårvang blod på tanden og de diskede op med en gang rigtig pæn fodbold, og kunne med bare lidt mere skarphed godt have bragt sig yderligere foran.  Men fodbold er jo ikke altid retfærdig, og kort før pausefløjtet i det 43. minut sender Simon Azoulay så lynhurtige Andreas Dyhrberg i dybden, og ”Dyhr” svigter ikke, men placere sikkert bolden under en sagesløs Mads Frandsen i Fårvang målet. Det blev ved de 1-1 til pausen.

Efter pausen kom Grauballe godt ud. Den sene udligning kort før pausen havde givet mod på tilværelsen igen, og flere spillere tog nu ansvar for at løbe de meter der var nødvendige, hvilket gav et mindre overtag i kampen. 5 minutter inde i anden halvleg vælger Bo Pedersen så at sætte Jesper Smed på banen, og kun 5 minutter senere igen, at sætte Bojan Pasajlic ind. Det gav lidt mere speed i angrebet, og allerede i det 58. minut tryller Bojan med et par fikse træk, og sætter Morten Skov i scene på kanten af feltet. Skov takker for den store mulighed ved iskoldt at lægge bolden i kassen til Grauballe føring 2-1. Måske ikke helt fortjent efter spillet, men god moral af Grauballespillerne. De næste 10 minutter tog en vis herre så fat i Fårvang holdet, der nu pludselig slap hestene og lod spillet flyde med højt pres og fejende flot fodboldspil. Det gav Fårvang flere meget store chancer, bl.a. med to skud på stolperne og et på overliggeren. Desuden 2 kæmpe chancer som Fårvang lejeren havde set inde, specielt et godt placeret og hårdt hovedstød helt inde under mål nederst i mål hjørnet, som Thomas Lassen på fremragende vis fik viftet uden om stolpen. Som tiden gik og Grauballe fik redet stormen af, kom der med Fårvangs høje pres og satsning på en udligning, selvfølgelig også kontra chancer til Grauballe. På en af dem smuttede Jesper Smed ind mellem to Fårvang forsvarer på kanten af straffesparkfeltet, og fandt – Ja hvem ellers?  Bojan Pasajlic - der denne gang ikke svigtede. 3-1 i det 77. minut og kampen var lukket. Bojan kunne med dette mål i kampen, og sit 3 mål i tre kampe, betegnes som Grauballes ”supersub”.  Fidus til Thomas ”Bøvle” Lassen for en meget stor kamp og fighterpokalen til Patrick Hansen for en solid indsats på midtbanen, hvor han som anfører, styrede tropperne i en svær kamp. Med sejren fastholdt Grauballe førstepladsen i puljen som ser ud til at flere hold vil kunne sætte deres præg på.

Stor ros til Fårvang for en flot indstilling og god kamp, hvor de med lidt mere skarphed og held godt kunne have fået point, endda snuppet dem alle. Men også stor ros til Grauballe spillerne for igen at stå sammen og løse en svær opgave mod en god modstander, selv efter at vi var kommet bagud.

Nu venter så topkampen mod Stjær, Kristi himmelfartsdag, torsdag hjemme på Grauballe Stadion kl. 13.30 hvor vi igen håber på stor opbakning fra hele lokalområdet.