YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra weekendens serie 3 og 5 kampe

Referat fra serie 3 kampen Grauballe UGF - Låsby Boldklub 2-1 (1-0) og serie 5 kampe Grauballe UGF - Silkeborg B74 1-4 (0-1), Lørdag den 27. april 2013

Med flere skader og et enkelt afbud, Brian Rosenkvist og Simon Azoulay, til kampen mod Låsby, måtte træner Bo Pedersen ryste posen grundigt før serie 3 opgøret mod Låsby. Nicklas Nørskov og Nicklas Nørbo var begge hentet op fra sidste uges serie 5 trup for at udfylde de pladser som afbud og skader havde efterladt. Lad det være sagt med det samme at de begge til fulde opfyldte deres mission.

Kampen startede med et par store chancer til Grauballe bl.a til Frederik Ottesen og Daniel Aaborg,  men begge strøg desværre uden om målet. Efter kun 14 minutter satte Dirosh Viktor så scenen op til den første scoring, med en skarp pasning dybt i banens venstre side sendte han Andreas Dyhrberg mod hjørneflaget, lynhurtige Andreas satte sin bak godt og grundigt og skar ind i banen, slog en hård og præcis bold til fremstormende Morten Skov, som med et hårdt og fladt skud sende Grauballe på 1-0  (14.)  Det blev herefter et konstant pres mod Låsby målet og Grauballe burde have øget føringen yderligere, men det blev ved 1-0 til pausen.

Til anden halvleg, valgte Bo Pedersen at sætte Patrick Hansen ind i stedet for Dirosh Viktor, som stadig døjer lidt med læggen.  Og kun 2 min. efter skiftede han ligeledes Bojan Pasajlic ind i stedet for Daniel Aaborg, som ligeledes døjede med en mindre forstrækning. Det skabt den nødvendige ro og styr på spillet midt på banen og samtidig fik angrebet med Bojan lidt mere krudt og fart i støvlerne. Og der skulle kun gå 5 min. før unge Nicklas Nørskov, erobrede bolden midt på egen banehalvdel, Nicklas tog et enkelt træk forbi en modstander og sendte med en præsis aflevering, vores lynhurtige Bojan Pasajlic af sted på en friløber, Bojan spurtede let fra Låsby forsvaret og kunne iskoldt lægge bolden i mål, ved at trække målmanden med ud til venstre og placere bolden via den højre stolpe og i kassen bag keeperen til 2-0 (49.) Helt fortjent efter spil og chancer. Vi skulle helt hen til det 70. min før der igen kom en stor chance og igen var det Bojan der skabte den ved at afdrible et par forsvarer, men desværre strøg bolden forbi målet. Minutter efter fik så Jesper Smed chancen da han vendte med bolden foran Låsby forsvaret og fik åbnet op til et skud som ligeledes strøg tæt forbi den ene stolpe. Som kampen skred frem måtte Grauballe foretage adskillige ufrivillige udskiftninger, grundet flere forstrækninger og det gav lidt uro i spillet, som Låsby benyttede til at flytte et pres frem mod Grauballe målet. Det pres udmøntede sig i en reducering til 2-1 (83.) og det gav Låsby blod på tanden og de satte alt ind på at få udlignet. Med to 10. minutters udvisninger til Nicklas Nørbo, der spillede en stor kamp og tog det gule kort for holdet, da Patrick Hansen smed en let bold væk midt på egen banehalvdel, ikke kønt men nødvendigt, og så kun 2 min. efter måtte Bojan Pasajlic, samme vej. 2 helt korrekte udvisninger, dømt efter bogen af kampens i særklasse udmærkede dommer. Så med kun 7 min. + dommerens tillæg, fik Grauballe med kun 9 mand, ryggen mod muren, men et solidt spillende forsvar red stormen af.

En solid holdindsats i en kamp hvor spillet og rytmen blev præget meget af de mange løbende udskiftninger i den sidste halve time. Nick Hansen spillede en god kamp og fik fortjent fighter pokalen, mens Nicklas Nørbo leverede en stor arbejdsindsats og nok sin bedste kamp til dato i Grauballetrøjen og han fik helt fortjent spillernes stemmer med 7 stemmer mod den nærmeste konkurrent som fik 2 stemmer.

Serie 5 spillede ligeledes hjemme, men kunne ikke følge op på serie 3's resultat, da det endte med et nederlag til Silkeborg B74 på 1 - 4. Referatet kan gøres kort; vi brændte og de scorede på nogle psykologiske hårde tidspunkter.

44. min    0-1
Pause
46. min    0-2
47. min    0-3
90. min    1-3 Peter Kviesgaard, assist Jacob Christensen
92. min    1-4

Fidus: Thomas Gisselmann
Fighter: Michael Jensen