YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Serie 5 - unge og modne herrer tog 3 point

Serie 5 spillede onsdag første turneringskamp i sæsonen. Der var inden kampen mange usikre tanker, bl.a. fordi serie 3 grundet karantæner og skader havde trukket spillere op og vi selv havde afbud.

Vi lykkedes at finde 6 oldboys spillere (Christian Sigsgaard, Kenneth Krogh, Ivan Pedersen, Nicolaj Nielsen, Visti Nørgaard og Thomas Gisselmann 90 min) som alle havde en stor vilje til at hjælpe holdet i en svær situation, dette skete med stor hjælp fra Allan Fuhlendorff og Christian Sigsgaard, takker.

Det skulle vise sig at et godt mix af unge og rutinerede spillere var en god ide, men der skulle lige bruges 15-20 min på at finde hinanden på banen. Thorsø udnyttede dette til at score et mål, hvor mange troede der var dømt straffe. Det får os dog ikke ud af kurs og vi spillede bedre for hvert minut, det resulterede i en 3-1 føring ved pausen. Efter pausen bølger det lidt frem og tilbage, men vi følte aldrig at Thorsø havde redskaberne der skulle bruges på denne vintertræningsbane der var stillet til rådighed. Kampen bliver lukket 20 minutter inde i halvlegen og med endnu et mål i 83. min blev det til en sikker sejr i en kamp hvor resultatet var lidt misvisende i forhold til holdenes niveau.

Jeg synes det skal fremhæves at dommeren nok var banens bedste og at mange spillere komplimenterede dommeren efter kampen, sådan skal det være.

Der havde været lidt problemer med at finde et passende sted at spille kampen, jeg ved ikke om det var derfor at de 3 opvarmningsbolde vi fik til rådighed ikke var pumpet, men det tog vi med et smil og et notat om at det måske er en god ide at selv tage et par bolde med. Tak til Thorsø for en god kamp samt held og lykke i sæsonen.

12. min    1 - 0
21. min    1 - 1    Peter Kviesgaard (Thomas Just)
38. min    1 - 2    Daniel Aaborg (Thomas Gisselmann)
40. min    1 - 3    Thomas Just (Daniel Aaborg)
65. min    1 - 4    Nikolaj Nielsen (Daniel Aaborg)
83. min    1 - 5    Christian Sigsgaard (Kenneth Krogh)

Vi fik gule kort i 74. min og 88. min, men de kostede heldigvis ikke. Bødekassen takker for bidragene.

Stemmer: Peter Kviesgaard 11, Daniel Aaborg 4 og Casper "Taz" Christensen 1.
Fighter: Daniel Aaborg 5, Peter Kviesgaard 3 og Kenneth Krogh 2

Holdet: Kenneth Krogh, Thomas Gisselmann, Christian Sigsgaard, Ivan Pedersen, Nicolai Nielsen, Visti Nørgaard, Casper Christensen, Daniel Aaborg, Rene Johansen, Michael Jensen, Klaus Grandt, Peter Kviesgaard, Thomas Just, Rasmus Laursen.

Næste kamp er søndag d. 21. april hvor vi i Grauballe får besøg af Fårvang. Kampstart kl. 13:30, vi håber at flere får lyst til at møde op og støtte holdet, kiosken og klubben.