YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Referat fra serie 3 kampen Grauballe UGF – Galten

Referat af kampen GUGF-Galten i søndags.

Hvis Grauballe havde set frem til en ”walk over” mod Galten FS, så fik de sig et Wake-up call af de helt store! Kampen blev fra start til slut afviklet med meget godt fodboldspil fra begge hold, med god fight og vilje, som kan tilskrives begge mandskaber. Desværre blev kampen i alle 90 minutter ledet af en dommer, der mildt sagt splittede kampen ad for begge hold.  Synd for kampen, men også oprigtigt rigtig synd for dommeren der, havde en svær dag på kontoret. Når det så er sagt, så skal spillerne også kikke ind ad, for indsatsen var ikke det vi ved spillerne kan præstere. Derfor går det galt, den erfaring og efterhånden også rutine, burde vi have på nuværende tidspunkt.

Kampen blev først afgjort i det 80. minut ved stillingen 1-1. Efter at Galten i det 19.minut var kommet foran på et korrekt dømt straffespark. En føring der fik Grauballe til at lægge et solidt pres på Galten og det udmøntede sig i en flot scoring til 1-1 i det 38. min. af Andreas Dyhrberg efter en flot pasning fra Morten Skov. Herefter spillede begge hold primært en mand i undertal efter utallige gule kort til begge hold.Men i de sidste 10 minutter, spredte dommeren gule og røde kort lige så tilfældigt som når der køres møg ud på markerne her i foråret. I denne fase formåede Galten bedst at holde hovederne kolde og få scoret to gange, det ene dog et selvmål af Mikkel Them til 1-2 og det andet et flot langskud der strøg i kassen tæt op ad den ene stolpe.At både Patrick Hansen, 2 gule kort og efterfølgende rødt, samt Morten Skov med direkte rødt, som to af de mest rutinerede Grauballe spillere, hoppede med på vognen og gav dommerne muligheden, for at give udvisningerne, det burde de være dygtige nok til ikke sker, men det skete selvfølgelig primært i vilde frustrationer over den manglende ledelse af kampen. Men alligevel, så må vi som nævnt kikke ind ad, for ikke nok med at vi smed 3 pinde til et rigtig godt Galten hold, så står vi nu med 2 vigtige spillere i karantæne til den næste kamp hjemme på Lørdag mod Silkeborg KFUM.

En dum og lidt træls udgang på en fodboldkamp, som vi godt kunne have vundet!