YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat Grauballe UGF - Tjørring IF, serie 3

Referat af kampen Grauballe UGF – Tjørring IF i serie 3, Lørdag 27. oktober

Cheftræner Jesper Laustens oplæg, til denne sæsonens sidste hjemmekamp, mod Tjørring IF som vi med nød og næppe, snuppede tre points fra i en meget lige kamp i Tjørring, var at Grauballe spillerne skulle gå ud og nyde at vi stadig kunne slutte på en pæn og acceptabel 2. plads i puljen. ”Nyd denne kamp og spil frigjort – men med stor vilje!” var sidste besked til drengene.

De første 10 minutter blev et stort pres på Tjørring målet og allerede i det 10. minut
Kunne Jesper Smed med en lang tå sende bolden i mål til 1-0, på et fortræffeligt oplæg fra Morten Skov, der havde fået en super knivskarp tværpasning fra unge Andreas Gravers. Skov slog en følt stikning, dybt ind i det lille felt, fandt Skov en fremstormende Jesper Smed. I den følgende halve time pressede Grauballe hårdt på for at få endnu en scoring. Med flot pasningsspil og gode kombinationer fik Tjørring spillerne lov til at løbe en hel del forgæves. Men så forløb Skov sig lige for næsen af kampens særdeles gode og myndige dommer, et lidt dumt frispark og gult kort til Morten Skov. Med kun 10 mand formåede Grauballe spillerne kun lige at holde Tjørring i passende afstand fra eget felt, så de store chancer ikke tilfaldt gæsterne. Tjørring fik dog en kæmpe chance for at udligne, Grauballe forsvaret, fik sig fejlplaceret og Tjørrings hurtige højre kant smuttede bagom og slog en hård flad bold ind i det lille felt, hvor en Tjørringspiller kanonerede bolden op på undersiden af overliggeren. I den situation var heldet med Grauballe. Ironisk nok, så skulle skæbnen sammen med flot Grauballe spil, blive hård ved Tjørring, for på det efterfølgende angreb var det så Patrik Hansen til at lægge en hård præcis bold ind tæt på Tjørring målet hvor, Ja hvem ellers Jesper Smed som trold af en æske dukkede op og hamrede bolden op i net taget, 2-0 i det 40. min. Og det blev pauseresultatet. En absolut godkendt først halvleg.

Efter pausen kom Tjørring lidt mere aggressivt ud og det kom måske lidt bag på Grauballe forsvaret der ikke fik clearet en pasning til en angriber som smuttede igennem, og med frit løb mod Thomas Lassens mål, ikke havde svært ved at reducere til 2-1 ikke helt efter spil og fortjeneste. Men det gav blod på tanden for gæsterne der i de næste 10 minutter formåede, at bringe vores eller stærkt spillende midtbane lidt ud af rytmen. Man frugtede en udligning, men som minutterne gik, fik Grauballe mere styr på tingene igen og Daniel Aaborg ville ikke slutte sæsonen med pointtab og uden at have scoret! I det 63. minut får han en sukkerbal fra forsvars krumtappen Simon Azoulay Pedersen, Daniel vipper kækt bolden over en forsvarer for efterfølgende at flugte bolden i kassen til 3-1 og kampen var på det tidspunkt lukket. Grauballe overtog fuldstændig styringen og spillede fornuftigt bolden rundt uden at tage risiko, hvilket medførte lidt frustrationer hos gæsterne der måtte modtage et gult kort for et voldsomt frispark, en kort der godt kunne have haft en anden farve. Men den udmærkede dommer valgte altså anderledes og det var som han sagde hans vurdering. Nick Hansen fik det sidste kvarter efter overstået karantæne og dejligt at se Nick tilbage med stort overskud, og speed i benene. Welcome back Persie! 3-1 blev slutresultatet og med SIF1s nederlag samme eftermiddag, så er 2. pladsen i puljen sikret. Uanset resultatet af den sidste kamp ude mod suveræne Hammerum, så er sæsonen så absolut godkendt.

Jesper Smed fik for 3. gang i træk igen fidusen. Lidt ærgerligt at han topper så sent!
Fighterpræmien tilfaldt holdets helt unge fighter Andreas Springer der spillede en virkelig god kamp, så længe kræfterne holdt – en flot fight og god indstilling af Andreas.

Efter kampen var der store røde bøffer og god rødvin til de spillere som havde leveret det gode resultat i udekampen mod SIF 1 og aftenen sluttede med hyggeligt og festligt socialt samvær i klubhuset, hvor ”Kongen” underhold med flere gode indlæg!