YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat KK07 - Grauballe UGF, serie 3

Referat af Serie 3 kampen KK07 (Karup-Kølvrå 07) – Grauballe UGF

Til udekampen mod Karup Kølvrå 07, kunne Grauballe mønstre noget nær stærkeste opstilling. Andreas Dyhrberg og Andreas Gravers var tilbage igen. Oplægget fra cheftræner Jesper Laustsen var at vi skulle spiller frit og afslappet, da vi sandsynligvis ikke havde mere at komme efter end at slutte sæsonen af med at Spille det fodbold vi er kendt for. Spilstyrende og hurtigt pasningsspil.

De første 25 minutter blev KK07 blæst ud af hjemmebanen, Grauballe flyttede bolden så hurtigt at KK07 spillerne havde meget svært ved bare at følge med og flere flotte angreb bølgede frem mod KK07 målet. Det blev Jesper Smed der åbnede ballet, Morten Skov finder Nick Hansen med en dyb stikning og Nick der kort forinden havde brændte en stor chance viser stort overskud og smækker bolden på tværs forbi backen og målmanden, hvor Jesper Smed dukker op og klapper bolden i kassen 0-1 ( 25.min.) 7 minutter senere (32) tryller Toke Haaning og snyder et par forsvarer og lægger bolden tilrette for fødderne af Nick Hansen der denne gang er usvigelig skarp 0-2. Det kunne have givet KK07 den fornødne luft da de på en friløber mod Thomas ”Bøvle” Lassens mål, burde have scoret, men ”bøvle” ville det anderledes, med en pragt redning, snupper han skuddet og er lynhurtigt over bolden igen. Flot Thomas, den var vigtig. I de efterfølgende 10 minutter, får KK07 to gule kort og dermed udvisning i 10 min. Og med kun 9 mand i den periode, mod Grauballes sprudlende fodboldmaskine, er det kun et spørgsmål om minutter før Grauballe reelt lukker kampen. Thomas ”Coco” Schelk går mod baglinjen og slår så en hår bold skråt bagud i feltet, Toke Haaning løber imod fo r at modtage bolden på kanten af feltet og 34- KK07 spiller forsøger at stoppe Toke og bold, men elegant lader Toke bolden smutte i mellem benene og videre til Morten Skov der nu pludselig har masser af plads og tid. Det giver man ikke Morten Skov på den afstand et kort vip og bolden ligger på affyringsrampen. Som et projektil lander kuglen i kassen bage en sagesløs KK07 keeper til 0-3 (37.min.), som også blev pause resultatet.

Anden halvleg var ikke mere end 8 minutter gammel da målræven Simon Azoulay Pedersen på egen hånd, helt fra de bagerste rækker fra forsvaret som han styrede med en elegance der ikke lader hæderskronede Franz Beckenbauer meget efter. Simon snyder 3 KK07 spillere og med et godt og velplaceret spark sender han bolden i mål til 0-4 (53.min.) Jesper Smed havde i halvlegen fået besked på at gi den gas i 30 minutter af anden halvleg for så at blive skiftet ud. Men ”Katten” havde lige et stykke arbejde der skulle gøres ordentlig færdig. Andres Dyhrberg der hele kampen var en evig trussel mod de efterhånden godt slidte KK07 forsvare, tordnede forbi backen i ekspresfart og to retning mod forreste stole, smækkede bolden af sted i en bue så den præcis lå så keeperen ikke kunne komme til – med det kunne ”katten” der kom drønende og satte hovedet på og 0-5 var en realitet. Målsætningen var at vi skulle spille fejende flot fodbold og det gjorde holdet, samtidig var planen at vi denne gang skule spille til 0, hvilket også lykkedes indtil det 76. minut, hvor Brian Holst gjorde alt hvad han kunne for ikke at begå et straffespark. Desværre syntes den noget vaklende dommer at ”synd” burde være end del af fodboldloven for han trykkede i hornet og fløjtede straffespark. En kendelse der kun var ham, der kunne se på hele Kølvrå Arena. Ærgerligt for KK07 var aldrig i nærheden af selv at producere et mål.

Simon A. fik fidusen for en prangende indsats i forsvaret og Andreas Dyhrberg fik fighterpokalen for at terrorisere KK07 forsvaret og flot angrebsfodbold i godt 90 minutter.

Efter kampen fortalte cheftræner Jesper Laustsen at han og klubben i fælles overenskomst var blevet enige om ikke at forlænge samarbejdet, men som vi ligeledes er enige om, så vil vi ikke sige farvel, når denne sæson slutter, men snarere et På Gensyn til Jesper, der i de to halvsæsoner han har haft ansvaret for holdet, har han ydet en formidabel indsats med holdet. En indsats der har løftet flere spillere og fået bragt holdet sammen, så vi fremstår som en solid enhed der vil arbejde efter samme mål. Jesper har altid været 120% velforberedt til træning og til kamp.