YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat Tjørring IF - Grauballe UGF, serie 3

Referat fra serie 3 kampen Tjørring IF – Grauballe UGF Lørdag 8. sept.

Udekampen mod Tjørring IF, der inden kampen ligger placeret midt i rækken, var i oplægget blevet til ”et spørgsmål om vi kan stille hold” fra Tjørrings træners side. Men den limpind hoppede cheftræner for Grauballe ikke lige på! Uden Simon A. som havde meldt forfald og Toke Haaning som fik en søn fredag aften, med Patrick Hansen småskadet, var Jesper Laustsens oplæg at vi igen ikke måtte gå ud og undervurdere vores modtander.

I kampens første kvarter bølgede kampen frem og tilbage mod begge mål og slaget om hvem som skulle styre midtbanen stod. Det blev dog Grauballe som fik overtaget i løbet af 10-12 minutter og på en flot dribletur af Andreas Dyhrberg, der spillede en af sine bedste kampe i dette efterår, fik han snydt 3-4 Tjørring forsvarer og lagde meget uselvisk bolden tilrette for fødderne at Nick Hansen, der køligt kikkede op og udplacerede Tjørrings målmand til 0-1 i det 14 min. Det gav lidt mere ro i både forsvar og på midtbanen. Omkring de 30 min. må Patrick Hansen desværre forlade banen med en lyskeskade. Det gav en del rokeringer i forsvarskæden, hvor sæsondebuterende Mikkel Them vendte tilbage og overtog Patricks centrale forsvarsplads. En opgave han løste med stor kompetence og sikkerhed. Det blev til et par store chancer i begge ender og med lidt held kunne Grauballe godt have scoret en enkelt gang mere. 0-1 blev halvlegs resultatet.

I pausen fik Grauballe omorganiseret lidt og fik nogle nye faste aftaler på plads. I det 57. minut snyder Andreas Dyhrberg flot de to forsvarer i kanten af straffesparksfeltet og trækker ind mod målet, i øjeblikket hvor han skal sparke mod mål, fjernes begge ben på ham og han ryger til jorden som et fældet træ! Straffespark, troede vi men nej, den småskadede dommer vinkede afværgende til episoden, men heldigvis så stod dommervejlederen lige ud for situationen, og ud fra hvor meget han skrev ”i bogen” så var den eneste, som var på Tjørring Stadion den eftermiddag, der ikke så dette klokkeklare og uomtvistelige straffespark dommeren. Ærgerligt for Grauballe og ikke helt efter reglerne, men vi bevarede roen og troen på at vi nok skulle køre den hjem alligevel. 3 min. efter sker der det at der opstår klumpspil tæt inde under Grauballe målet, hvor to Tjørring spillere ligger med Grauballe målmanden og bolden i en bunke, dommeren står placeret i midtercirklen og da begge Tjørring spillerne rækker hænderne i vejret og råber jublende! Så dømmes der mål!! Til stor overraskelse for Grauballe spillerne og for os der stod forholdsvis tæt på episoden. 1-1 i det 50. min., ikke helt retfærdigt men stadig bevarede spillere og stab omkring holdet roen og troen. Kampen blev herefter lidt mere intens, Tjørring fik lidt gejst ovenpå scoringen, men Grauballe spillerne kæmpede og sled bravt. Kønt var det langt fra men vi holdt stand og formåede med en udvisning til Tjørring i både det 60. og det 65. min. samt en udvisning til Morten Skov i det 63. min. at holde fokus på opgaven og selv om udskiftning af Jesper Smed og indskiftning af Daniel Nehls lige krævede endnu en om rokering så hang Grauballes spil stadig sammen og med Daniel Aaborg i topform og en fightervilje i alle rækker, vandt vi flere og flere bolde i duelspillet og det blev synligt at Tjørring spillerne var ved at være godt møre. Forløsningen kom i det 80. minut da Daniel Aaborg med en følt dyb stikning finder Thomas ”Coco” Selch, der iskoldt lægger bolden under den fremstormende keeper. 1-2 og stor lettelse i Grauballe lejren. Og det skulle vise sig at ”Coco” havde mere i posen. Da vi får et hjørnespark som Morten Skov tager sig af, han finde fremstormende ”Coco” perfekt og med et hovedstød som en anden helflugter, knalder ”Coco” bolden i målhjørnet til 1-3 ( 85.min) og med mindre end 5 min. så var den hjemme! Men, men en misforståelse af Thomas Bøvle Lassen i Grauballe målet, som troede der blev fløjtet og derfor ikke reagerede da Tjørring sparkede på mål, medførte en lynscoring til 2-3 med 4 minutter igen. På linjen følte vi alle at der nu godt kunne komme lidt panik i rækkerne, men alle spillerne viste stor mental styrke, koldblodighed og evnede at spille bolden rundt om de jagende Tjørring spillere, der de sidste 4 minutter stort set ikke rørte bolden udover et målspark.

2-3 blev slutresultatet, retfærdig så absolut og med den indstilling til, i voldsom modgang, at ville kæmpe og tage løbene for hinanden, så skal alle spillere have stor ros for ikke på noget tidspunkt at give op, men i stedet slås for sagen. Det blev ikke nogen smuk kamp men en kamp hvor man bagefter kan bygge videre på den vigtige del at vi i dag efter 6 kampe har et hold med stor mental styrke, som står sammen og det skal vi bruge i de kommende svære kampe. Fidusen gik fortjent til kampens store profil Thomas ”Coco” Selch og kampens fighter gik ligeså fortjent til tilbagevendte Mikkel Them.

Næste hjemmekamp er topkampen mod Hammerum, Lørdag den 15. september med kampstart kl. 16.00. Inden da spiller Serie 5 ligeledes topkamp mod SKS hjemme kl. 13.30 så der er lagt op til en stor fodbold lørdag på Grauballe Stadion.