YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat Grauballe UGF - Karup-Kølvrå, serie 3

Kampreferat Grauballe UGF – Karup-Kølvrå IK i serie 3, søndag 19/8 kl. 13,00

Grauballe var for første gang på hjemmebane i dette efterår og træner Jesper Laustsen havde fået det taktiske oplæg helt ind under huden på spillerne, som spillede flot og friskt til mod gæsterne fra Karup-Kølvrå. Det blev til 3-4 store chancer tæt under mål, til bl.a. Nick Hansen, Andreas Dyhrberg, Jesper Smed og Thomas ”Coco” Selch desværre uden at det blev til mål. Men mål kom der efter den halve time hvor Grauballe kørte på mod Karup-Kølvrå målet så kom den første contra chance til Karup-Kølvrå, som prompte udnyttede et for stor rum mellem Simon A. og Dennis Vile, og smuttede igennem Grauballe forsvaret, 0-1 til gæsterne fik flere tilskuere til at tænke ”Åh nej ikke en af de kampe igen!” Men Grauballe spillerne havde ikke lige glemt taktikken i det de prompte skiftede gear og lagde spillet op i et noget hurtigere tempo og på en lidt voldsom eftertackling fik Karup-Kølvrå udvist deres suverænt bedste spiller i 10 minutter (40.) Det gav mere plads og i minutterne efter fik Jesper Smed en tværaflevering fra Toke Haaning som han helflugtede mod mål fra omkring 11 meter og kun med en super redning af Karup-Kølvrå keeperen, undgik de udligningen. På ud sparket rammer målmanden sin egen angriber så præcist at han med en dyb stikning kan sende centerforwarden af sted mod mål uden at nogen Grauballe forsvarer kan gribe ind. Mand mod mand viste Thomas ”Bøvle” Lassen så hvorfor han er trænerens førstevalg til målmandsposten, med en feber redning parerer han skuddet, og får lynhurtigt fat i bolden. En scoring på dette sene tidspunkt (43) havde sandsynligvis slukket lyset for Graualle drengene, der ligesom Karup-Kølvrå spillerne led svært i varmen. Alle have nok indstillet sig på 0-1 ved pausen, men på et sidste hurtigt angreb gik Patrick Hansen mod baglinjen og sparkede hårdt på tværs, ramte Jesper ”Katten” Smed så præcist at han i et hop kunne sparke bolden med ydersiden og hårdt i kassen til 1-1 et køligt og velplaceret skud (45). uden nogen chance for Karup-Kølvrå keeperen. 1-1 ved pausen var ikke helt efter spil og chancer.

2. halvleg startede med at Karup-Kølvrå forsvareren stadig skulle være ude i 5 minutter, og stadig kun 10 mand mod 11. Det førte til et solidt pres mod Karup-Kølvrå målet og allerede efter 10 minutter lagde bolden igen i kassen bag en sagesløs Karup Keeper. Patrick Hansen opfangede bolden midt på banen, tog et langt kontrolleret træk til 6-8 meter fra straffesparksfeltet og så kanonerede han bolden ind fladt langs jorden til 2-1 (55.) et ualmindeligt flot mål. Det blev lynhurtigt til 3-1 da Andres Dyhrberg på flotteste vis headede en tværpasning i mål (57.) på en flot pasning fra Patrick Hansen, som nok spillede en af sine bedste kampe på Grauballe Stadion. Jesper Smed sled stadig hårdt oppe foran med flere dybe løb og på endnu en fin tværpasning fra, JA hvem ellers? Patrick Hansen, kunne Jesper Smed lægge bolden ind i målet, (72.) med en inderside 4-1 og kampen var reelt afgjort. Dennis Vile der igen spillede fremragende forsvars spil og af og til lagde vejen forbi Karup-Kølvrås straffespark felt, spurtede fra forsvaret og kun med ulovlige midler undgik Karup-Kølvrå at Dennis fik scoret. Straffespark og den ”gamle” målræv Simon Azoulay blev kaldt frem til 11 meteren. Køligt og på vanlig vis lagde Simon bolden ind ude ved højre stolpe (85.) og festen var lukket til 5-1.

Holdet som helhed spillede en flot, flot fodboldkamp og alle leverede som forventet, på trods af varmen, dog skal Thomas ”Coco” og Toke Haaning fremhæves for en super fight og de to helt unge Nicklas Nørskov, der kom til et par fine chancer og Frederik Aaes skal roses for et solidt stykke arbejde.
Fidusen som fordeles ved spillernes stemmer gik velfortjent til Patrick Hansen og træner teamet valgte Jesper Smed som med to mål og god fight var tilbage igen.

JO, de nye stadion bander og den påbegyndte modernisering af stadion, blev indviet på flotteste vis og det gode vejr havde trukket en hel del tilskuere til. De fik alle en god fodboldkamp og 3 points at glæde sig over og flere gode mål at gå hjem på.