YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat, Silkeborg IF - Grauballe UGF, serie 3

Serie 3, søndag den 3. juni kl. 11.00

Silkeborg IF(1) - GUGF 0 - 0 (0 - 0)

I den første kamp mellem Grauballe og SIF trak Silkeborg det længste strå og vandt kampen 1-2 i Grauballe. Så der var lagt op til en form for revance da Silkeborg IF, bød Grauballe velkommen Søndag formiddag kl. 11,00 ! Et fantastisk tidspunkt når man tænker på at Hede Rytmer blev afviklet torsdag-fredag og Lørdag !

Men det tog spillerne dog med oprejst pande og gik til stålet fra kampens første fløjt, med benhårde tacklinger og presspil begge veje. Silkeborg IF til spillede sig i kampens start et par gode scoringschancer som Thomas Lassen Grauballes Målmand dog tog sig kærligt af. Men som kampen skred frem fik Grauballe mere og mere fat i de unge og løbestærke U19 spillere fra SIF og i kampens første halvleg blev det da også til enkelt chancer til Grauballe. Pauseresultatet 0-0 var der ikke nogen af parterne der kunne være utilfredse med.

Efter pausen fortsatte Grauballe hvor de havde sluppet og fik spillet flyttet godt op på SIFs bane halvdel, dog med SIF i enkelte situationer på kontraer som med lidt held kunne have bragt en scoring, tættest på efter 10 min i anden halvleg hvor Grauballes målmand var passeret og bolden tog stolpen og bolden efterfølgende dansede på mållinjen. Men igen fik Thomas Lassen afværget. Det var i det hele taget målmændenes dag på Søholt for også SIFs målmand spillede en pragt kamp og med to feber redninger kunne Jesper Smed og Andreas Dyhrberg begge se deres velplacerede skud blive vippet uden om målet af SIF målmanden.

Det blev 0-0, og med det resultat spillede Grauballe nok en oprykning til serie 2 i hænderne på Silkeborg Boldklub, der i sæsonen har kæmpet tæt om oprykningen med netop SIF. SIF stod dog ikke helt distancen, for skulle kampen have haft en vinder så må det retfærdigvis siges at Grauballe ville det mere, end de unge SIFére, der nok havde fået lidt gummiben af det pres, dels om oprykning, og som er stærkt og bundsolidt stykke arbejde Grauballe spillerne lagde for dagen. Men et vigtigt point til Grauballe og som giver den fornødne arbejdsro frem mod efterårsstarten.

Både fidus og fighter gik helt fortjent til Thomas ”Bøvle” Lassen for en super kamp i målet.