YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat, Silkeborg B74 – Grauballe UGF serie 3

Serie 3, lørdag 28. april kl. 16.00

Silkeborg B74 - GUGF 0 - 2 (0 - 1)

Kampen på Mascot Park mod B74, var igen en af de kampe hvor skader havde haft afgørende betydning for træner Jesper Laustsens, valg af start 11 éren. Tilbage var Morten Skov og med en opstilling som tog udgangspunkt i at vi skulle spille bolden ud af forsvarszone, havde man valgt at rykke Patrick Hansen ned på venstre back.

Taktik og opstilling holdt hele vej hjem for med en vel disiplineret indsats af alle, fik man efter et større slag om midtbanen, hvor B74 havde deres chancer, som man brædnte på det skammeligst eller som Thomas ”Bøvle” Grauballes målmand på flotteste vis tog sig kærligt af, så fik Grauballe efterhånden overtag i spil og chancer.

Bl.a med et skud på stolpen og et enkelt frispark som var meget tæt på fra Morten Skov, lignede det et halvlegsresultat med 0-0, men efter at have udspillet B74s forsvar og to reddede skudforsøg havnede bolden i kanten af straffespark feltet og Thomas ”Coco” Schelck tog et kort tilløb og kanonerede bolden i mål i det 47 min. til 0-1. Kort efter kunne dommeren fløjte til pause.

Efter pausen kom B74 bedst ud og havde igen flere nærgående forsøg, men i det 59. min fik Grauballe tilkendt et hjørnespark, som Morten Skov tog sig af. Han placerede bolden i en bue uden om B74 keeperen og direkte i hovedet på Simon Azoulay Pedersen der var steget til vejr og bombede bolden i mål til 0-2. Samme Morten Skov trak igen på en kluntet måde et gult kort, men kompenserede for den del da han kom ind igen 22. min før tid, ved at arbejde seriøst og hårdt med et højt pres. En taktik som hele Grauballe holdet ud fra trænerens taktik gennemførte i hele kampen, havde man miste bolden lagde man øjeblikkeligt et genpres som forhindrede B74 i at få ret meget ro til at få bygget spillet op. Alle Grauballe spillerne skal alle have stor ros for indstillingen og arbejdsindsatsen for der var primært viljen til at ville vinde til forskel på de to hold.

B74 skal ligeledes have ros for en god kamp og en rigtig god indstilling til kampens afvikling og med lidt mere skarphed i støvlerne kunne det godt være gået anderledes.