Fodbold: Kampreferat, Langå IK – Grauballe UGF serie 5

Langå IK – Grauballe UGF Serie 5, 1-2 (1-1)

1-0 8’ min. Langå
1-1 13’ min. Thomas Just
1-2 58’ min. Tommy Nielsen

Udskiftninger:
34’ min. ud Jacob Christensen -- Tommy Nielsen ind
55’ min. ud Rasmus ”Ralle” Nielsen -- Rasmus ” Ramo” Laursen ind
60’ min ud Morten Bay -- Jacob Christensen ind
76’ min. ud Thomas ”Tank” Just -- Henrik ”Kejser” Kusk ind

Sejr til Grauballe i sæsonpremieren

Grauballe serie 5 stod overfor sin første turneringskamp, efter en god optakt i træningturneringen. I forhold til denne, så var dette en gældende kamp, hvor pointene denne gang talte. Grauballes serie 5 træner Allan Fuhlendorff har i år fået lavet en god mix med rutinerede kræfter versus ungt talent og gåpåmod.
Kampen fik en nervøs start, i og med at det var første betydende kamp med ny træner og nye folk i truppen, hvor Grauballe havde svært ved at finde hinanden i afleveringerne. I 8. Minut straffede Langå nervøsiteten med at score til 1-0. Det skulle til gengæld få nervøsiteten til at falde af Grauballe spillerne og tingene begyndte at flyde bedre med bedre pasninger og god fight. Denne trodsreaktion skulle vise sig at udmynte sig i en belønning i form af en scoring af Thomas Just, der forsøgte sig udefra 25 meters afstand med stor succes efter et godt løb frem i banen. Med stillingen 1-1 var det en kamp om midtbanen indtil pausen, hvor der blev lavet en masse duelspil.

Grauballe lagde bedre ud fra starten af 2. Halvleg og satte sig fuldstændig på spillet, hvor spillet begyndte at bølge ned mod Langå målet. I 55. Minut udgik Rasmus Nielsen til fordel for hans navnebror med efternavnet Laursen. Selvsamme Laursen skulle få minutter efter sende et glimrende hjørnespark ind i feltet, mellem venner og fjender endte bolden ved Daniel Aaborg, som sendte den videre til indskiftede Tommy Nielsen, der takkede for tilliden og prikkede bolden ind til en fortjent Grauballe føring.

Grauballe havde flere chancer for at bringe sig yderligere foran ved både Daniel Aaborg og Thomas Just, men de måtte begge se Langå målmanden pille bolden sikkert. Igen foregik der mange hårde dueller på midten af banen, som også resulterede i et gult kort til Langås anfører i det 66. Minut. Med de misbrugte chancer fra Grauballe, lugtede Langå point og forsøgte at lægge et pres på Grauballeholdet i slutfasen. Med 10 minutter tilbage af kampen blev Henrik Kusk sat ind på toppen, da Thomas Just måtte gå skadet fra banen. Langå fik lagt et pres i de sidste minutter med nogle hjørnespark, hvor de desperat kastede alle folk, inklusiv målmand, for at få fremtvungen en udligning.

Grauballeholdet udviste en stor fight og sammenhold, modstod presset, og kunne med knyttede næver rejse armene i vejret og juble over 3 velfortjente point på kontoen, da dommeren fløjtede kampen af på en solskinssøndag i Langå. Fidusen og fighter øllen gik meget velfortjent til en udmattet Andreas Springer, der havde raget alle bolde til sig på Grauballes midtbane og løbet solen sort.

Næste kamp bliver på lørdag d. 21.04 Hjemme mod lokalrivalerne fra Fårvang IF kl 16.00