Fodbold: Referat GUGF-Silkeborg IF

nyhed_test

Tredie nedelag i træk.

Serie 3, Lørdag d. 14. april 2012
Grauballe UGF - Silkeborg IF 1-2 (1-0)

Lørdagens kamp på Grauballe Stadion, var en knald eller fald kamp mod SIF, der er kommet rigtig godt fra start. Det var et ungt SIF hold, der stillede op mod GUGF som måtte undvære Simon A., der var skadet og Karsten Laursen. Desuden var der flere småskader i truppen.

I starten af kampen havde Grauballe flere nærgående forsøg og spillede solidt presfodbold mod de unge SIF’ere. Det resulterede i en Grauballe scoring efter et hjørnespark. Et flot hovedstødsmål af Mikkel Them i det 20. min. Kort før halvlegen var slut havde SIF et drøn af en helflugter der ramte stolpen, overliggeren og stolpen modsat før den gik i spil igen. Tæt på, men halvlegsresultatet 1-0 var passende efter spil og chancer. Jesper Smed måtte forlade banen med en knæskade sidst i 1. halvleg. Ærgerligt for GUGF sad kampen og det var hele tiden tættere på 2-0 end en udligning. Det skulle vise sig at få betydning for kampens udfald.

Udskiftningen blev dyr for GUGF da SIF i det 50. min. scorede til 1-1 efter et frispark hvor det, til dagen, nye forsvar ikke fik kommunikeret korrekt og det resulterede i et mål. SIF overtog mere og mere af spillet og det blev 1-2 i det 59. min. på et mål efter klumpspil i feltet, hvor forsvaret ikke formåede at få bolden ekspederet væk.

Umiddelbart var resultatet en naturlig udgang på de mange skader som GUGF lider under og med Nick Hansen, der endnu engang udgik skadet og nu også Jesper Smed på den lange skadesliste, så ser det ud til at der skal mobiliseres nye kræfter til serie 3 holdet fra GUGFs 2. hold, der kom fint fra start med en udesejr på 1-2 mod Langå i premierekampen søndag i serie 5.

Per Smed

Se lidt billeder fra kampen her