• Angriber – Jesper Smed
  • Angriber – Nick Hansen
  • Træner – Jesper Laustsen
  • Holdleder – Ole Hansen

Skærtorsdag, i en kraftig blæst skulle Grauballe forsøge at skaffe sin anden sejr ud af ligeså mange mulige. Modstanderen var Silkeborg Boldklub (SB) som i deres første kamp, vandt hjemme med 1-0 over Harlev.

Første halvleg startede nervøst og Grauballe formåede sjældent at have mere end 3-4 sammenhængende afleveringer, og ofte skulle tiden bruges på at jagte bolden når den var smidt væk. Absolut ikke imponerende, og helt bestemt en meget ukoncentreret præstation igennem de første 45 minutter.

Fortjent kom SB da også foran, men umiddelbart inden pausefløjtet, sørgede Morten Skov for 1-1 på en dødbold. I pausen var der en mindre opsang fra træneren, og den var begrundet! En sløv, ukoncentreret, og til tider decideret pinlig indsats, skulle revancheres i anden halvleg.

Det startede fornuftigt, og konceptet som der skulle spilles efter, blev for første gang i kampen overholdt. Det skabte spilovertag, chancer, og tvang modstanderen i bevægelse. Ganske fortjent kunne Simon Azoulay med et flot placeret langskud sende bolden i kassen til en 2-1 føring. Grauballe stod fornuftigt på banen, og bortset fra en oplagt scoringsmulighed, som Bøvle flot klarede, så var Grauballe i fin kontrol.

I hvert fald indtil det 75. spilleminut. Her valgte anfører Patrick Hansen at sparke en bold væk som var langt ude. Fortjent, men meget udslagsgivende gult kort. Blot 2 minutter senere scorede SB til 2-2. Efterfølgende forsøgte Grauballe at spille sig frem til muligheder, og der var flere gode momenter. Især havde Andreas Dyhrberg gjort et flot indhop, og havde flere gode aktioner. Efter ca. 80 minutter fik SB kontra, men den blev stoppet ureglementeret, og i samme moment valgte Morten Skov at ”snakke” sig til et gult kort!

Således skulle der i 5 minutter spilles 9 imod 11. Alligevel pressede Grauballe på for at opnå den afgørende scoring, men en kontra til SB få minutter før tid skabte kampen resultat på 2-3. Andreas Gravers sluttede af med et direkte rødt kort for en ”nødbremse” i sidste minut. Ydermere er Jesper Smed, Nick Hansen, og Daniel Nehls yderst tvivlsomme til næste udfordring. 2. påskedag ude imod Ikast KFUM kl. 15.00.

Alt i alt kunne Grauballe have ”beholdt” sejren, men 2 personlige fejl lukkede SB tilbage i kampen… Et meget dumt og frustrerende nederlag, skal nu bruges konstruktivt og en trodsreaktion er forventelig!