Fodbold: Serie 3 forsætter de gode takter

Træningskamp imod Lystrups Serie 1 hold, på kunstgræs v/Bellevue Hallen, d. 10/2 kl. 20.20.
Lystrup IF – Grauballe UGF 3 - 1 (3 - 1)

Startopstilling: (Bænk: Daniel Nehls, Andreas Springer, og Jesper Smed)
Målmand – Thomas ”Bøvle” Lassen
Venstre back – Thomas ”Coco” Selch
Central forsvar – Mikkel Them
Central forsvar – Nick Hansen
Højre back – Brian Holst
Venstre midt – Patrick Hansen (anf.)
Central midt – Toke Haaning
Central midt – Morten Skov
Højre midt – Andreas Dyhrberg
Angriber – Casper ”Taz” Christensen
Angriber – Daniel Aaborg
Træner – Jesper Laustsen
Holdleder-Ole Hansen

Det var to tændte hold der fredag aften mødtes på NES Park i Risskov. Lystrup startede aggressivt med et højt pres højt oppe på Grauballes halvdel af banen. Det stressede tydeligvis Grauballes spillere som øjeblikkeligt blev klar over, at de skulle spille op til deres bedste, hvis ikke de skulle ”køres over”.

Efter ca. 10 min blev en sløset aflevering til ”Bøvle” opsnappet af en rapfodet angriber, der viste stor sikkerhed, ved sikkert at sparke den ind bag en chanceløs keeper. 1 – 0 til Lystrup.

Grauballes spillere fortsatte med god indstilling, og stor spillelyst. Der skulle da også kun gå 2 min efter Lystrups var kommet foran, før der var balance i regnskabet igen. Patrick Hansen (som var blevet genvalgt som anfører) lagde en perfekt følt aflevering, ned bag Lystrups højre back, og med et fantastisk ryk, strøg Daniel Aaborg forbi og ind i boksen, hvor han blev ”klippet” bagfra. Straffesparket blev sikkert omsat til scoring af Morten Skov.

De efterfølgende 10-15 min spillede begge hold godt til, og spillet vekslede frem og tilbage. Efter en halvtimes tid, opstod der en situation der kostede direkte rødt kort til Nick Hansen og Lystrups angriber. Der var ikke mange der egentlig så hvad der skete, men Nick Hansen har selv forklaret hvordan han oplevede situationen. ”Them og jeg går i en tackling mod den samme mand. Jeg mister balancen og træder efterfølgende på både Them og deres spiller. Lystrup-spilleren rejser sig derefter op skubber mig 2 gange hårdt i brystet, så jeg falder til jorden. Jeg rejser mig så og skubber selv modstanderen. Dommeren vælger herefter at give rødt kort til begge. En ærgerlig løsning, men vi respekterer naturligvis dommerens beslutning.”

Det var en udvisning der ramte Grauballe hårdest, da meget af den defensive organisation var lagt an på netop Nick Hansen. Minutterne efter var der ikke styr på de interne opgaver, og inden for 10 minutter havde Lystrup bragt sig foran med 3 – 1. Det ene af målene på et flot hovedstød, efter et præcist indlæg.

Efter pausen satte Lystrup sig relativt tungt på kampen, og Grauballe havde svært ved at komme frem til chancer. Dog skal det siges at der blev kæmpet flot for sagen, og flere spillere gjorde sig positivt bemærket.

Træner Jesper Laustsen fremhævede blandt andet Brian Holst, og Daniel Aaborg for solide præstationer. Ydermere udtalte han ”Jeg går absolut herfra med oprejst pande. Vi har stort set ikke trænet med bold i år, og når vi så kan gå ud og præstere så godt som vi gør i dag, vel og mærke uden 2 af vores bedste angribere, så er jeg meget fortrøstningsfuld. Samtidigt vil jeg også sige at vi er oppe imod et hold der helt sikkert vil komme til at spille med om oprykning til Jyllandsserien, og bare det at vi formår at give dem kamp til stregen, imponerer mig meget. Det er helt sikkert et konstruktivt nederlag.”

Næste træningskamp spilles imod Serie 2 kandidaterne fra TST. Kampen spilles på den nyanlagte kunstgræsbane i Tilst, på lørdag d. 18/2 med kampstart kl. 14.15.