Fodbold: En solbeskinnet opstart

artikel_seniorfodbold_opstart_2012_big

Der var mødt 33 veloplagte spillere op, til denne solbeskinnede flotte lørdags første træning. Her i blandt flere nye spændende spillere. Morten Skov, der tidligere har spillet Superliga i FCM og senest i efteråret 2. div. i Kjellerup. Toke Haaning, som kommer fra SKS, Nick Hansen, som kommer fra IFS, Nikolai Laursen fra Sorring og Morten Bay, Gjern. Og sidst, men rigtig skønt at se de tre unge spillere som returnerer til GUGF efter nogle få ungdomsår i Fårvang IF, nemlig Rasmus Laursen, Birk Gjermandsen og Rasmus Ingerslev.

Med otte forhåndsafbud fra spillere, som alle har meddelt at de spiller i GUGF, så ser det ud til at der bliver en seniortrup på 40 spillere, som trænerne Jesper Laustsen og Allan Fuhlendorff kan arbejde med i forårssæsonen.

Det vil alt andet lige give en god kamp om pladserne på både serie 3 og serie 5 og vi har da også en forventning til at begge hold skal blande sig i toppen af deres pulje, og så må vi tage den derfra og se hvad det rækker til. Der vil blive mange spændende lokalopgør og formentlig mange tilskuere til kampene igen i år.

Du kan se 10 min. videoindlæg fra opstarten her.

·

Med venlige hilsner

 

Per Nørgård Smed