Fodbold: Kampreferat serie 3, GUGF - Hammel GF

artikel_s3_gugf-hammel-2011_big

Kampreferat Serie 3, søndag den 16. oktober.

Grauballe UGF - Hammel GF 1-2 (0-1).

Kampen som reelt var kampen om oprykning til serie 2, blev en meget lige og jævnbyrdig affære.  Grauballe lagde bedst ud med et par meget store målchancer hvor vi med lidt mere skarphed kunne have bragt os foran både 1-0 og 2-0 men sådan gik det ikke, chancerne blev kun til lige ved og næsten. I det 34. min får Hammel scoret til 0-1 på et mål som opstår efter at Grauballe forsvaret ikke helt får clearet en frisparksbold som lidt tilfældigt falder ned for fødderne af en udækket hammel spiller som får bolden tacklet i mål. Det voldsomme og til tider voldelige spil som Hammel diskede op med, som de desværre fik lov til uden konsekvenser af kampens ellers udmærkede dommer,
udløste i første halvleg 2 gule kort til Hammel spillere. Med kun 9 mand imod, lagde Grauballe et voldsomt pres mod Hammel målet, men dog uden at til skabe de helt store og åbne målchancer.

I takt med at Hammel blev fuldtallige og helt naturligt faldt lidt tilbage for at forsvare 0-1 føringen, gik Grauballe over til kun at spille med 3 mand i bagerste kæde og flyttede Thomas Bælum længere frem.  Vi havde meget af spillet, men fik ikke løbet de rigtige og nødvendige meter, som måske kunne have lukket det kompakte Hammel forsvar op.
Midt i 2. halvleg var det så Grauballes tur til at spille i undertal, da både Thomas Bælum og Brian Holst måtte ud efter to forseelser. I den periode kom Hammel lidt længere frem på banen og det gav naturligvis nogle kontra chancer, hvor af en i det 77. minut gav bonus i form af et mål til 0-2 til Hammel. lidt ironisk scoret af den Hammel spiller, som med en mere konsekvent dommer, nok ikke havde været på banen i den situation, men derimod ifølge fodbold loven, uomtvisteligt burde have været præsenteret for det røde kort mere end en gang i starten af halvlegen, da han på meget usportslig vis, have svinet både tilskuere, Grauballe spillere og dommeren til flere gange. Samtidig med at han fortsat, fik lov til at fortsætte sit voldsomme spil. Efterfølgende fortsatte Grauballe presset mod Hammel forsvaret men først meget sent i kampen, nemlig i det 88. minut faldt reduceringen til 1-2 på et mål af Jesper Smed som snuppede bolden fra en hammelforsvarer og sendte den i kassen uden for målmandens rækkevidde. Desværre for Grauballe alt for sent.

Kampen sluttede 1 – 2 og for første gang i denne sæson måtte Grauballe se sig slået på eget græs.  Ikke af et mandskab der havde spillet fejende flot fodbold, men af et fodbold hold som ville det noget mere end Grauballe spillerne ville. Med det resterende kampprogram, må vi formentlig konstatere at det nok ikke lige bliver til oprykning i denne halvsæson.  Nu handler det om, at få sluttet godt af og så planlægge og forberede forårsopstarten.