YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat serie 3, GUGF- Galten FS

Kampreferat Serie 3, søndag d. 11. september 2011

Grauballe UGF - Galten FS 6- 1 (4-0).

Ovenpå Grauballes lidt overraskende nederlag til Thorsø fredag aften, var det tid til at komme op på hesten igen med kampen hjemme mod bundproppen Galten.
Thomas Bælum som i fredagens kamp blev sparket voldsomt ned og fik anklen vredet rundt, havde valgt ikke at spille, men i stedet sidde på bænken.
Der gik da også kun små 5 min. før Christian Niebuhr kunne lægge bolden til rette bag Galten keeperen. 1-0 på et flot velplaceret skud efter en solotur i venstre side.
De efterfølgende 35 minutter blev et konstant pres på Galten forsvaret hvor Jesper Smed med et følt spark sendte Niebuhrs flotte aflevering i kassen til 2-0 efter 18 min.
Kun 3 minutter efter løb Andreas Dyhrberg solo gennem Galten forsvaret på en rigtig flot dyb stikning fra Daniel Aaborg og 3-0 var en realitet kun 24 minutter inde i kampen.
I det 42. min. af dribler Niebuhr igen 2 Galten forsvarer og søger til bag linjen, hvor han spiller skråt tilbage til Jesper Smed der vender på en tallerken og placerer bolden uden for keeperens rækkevidde 4-0 og kampen var på det tidspunkt afgjort.

4 mål som resultat af hurtigt spil pasningsspil specielt fra Patrick Hansen, Daniel Åborg og Andreas Dyhrberg. Pause stilling 4-0 og trænerteamet Thomas Bælum og Thomas Gisselmann, forsøgte i pausen at få spillerne til at fortsætte det hurtige spil, desværre uden den helt store effekt. Nicklas Nørbo kom ind i stedet for Jesper Smed og Morten Grønbæk kom ind på højre back. Spillet var i store perioder noget rodet og Grauballe spillerne virkede noget tunge eller knap så motiverede som man kunne have håbet på, men alligevel fik man produceret en del åbne chancer dog uden at det førte til yderligere mål. I denne stilstands periode diskede Søren Husted som sædvanligt op med en fantom redning, Galten angriberen opsnapper en bold på kanten af vores felt og hugger resolut til mod højre stolpe og jeg tror at alle på Grauballe Stadion så den bold i mål. Men ”Hus” folder sig helt ud og med fingerspidserne vipper han bolden på stolpen.
Først da Andreas Dyhrberg snyder 2-3 forsvarer med et ryk på tværs inde i straffe- sparkfeltet, og bliver helt uforståeligt ”høstet” på vej ud af feltet, tilkendes Grauballe, helt i overensstemmelse med fodboldloven, et straffespark som Nicklas Nørbo eget sikkert sender i nettet til 5-0 der var på det tidspunkt spillet 71 min. I den efterfølgende periode fik Galten lagt lidt mere pres på Grauballe forsvaret, som måtte kapitulere efter 80 minutter da vi står skidt og kikker lidt fodbold og det gør man ikke ustraffet selv mod et bundhold, en hurtig 1-2 pasning og Galten angriberen kunne lægge bolden ind bag ”Hus”. Kort før slutfløjtet (88.min.) tager Dyhrberg dog sagen i egen hånd og får rettet lidt op på det generelle indtryk af 2. halvleg, med en flot soloaktion efter Daniel Åborgs præcise stikning i dybden, snyder Dyhrberg to Galten forsvarer og scorer sikkert til slut facit 6-1. På en god dag ville Galten ikke være sluppet så billigt.
Igen stod Grauballe forsvaret som de plejer, bundsolidt anført af stærkt spillende Karsten Laursen og Thomas Selch. Fremhæves skal også den unge Andreas ”Ginger”
Der var kommet med op fra serie 5, han leverede så længe der var luft på ”anlægget” en rigtig fin kamp og fik fortjent fighter ”pokalen”. Se video fra kampen her

Nu venter så lokalbraget i Gammel Gjern Kommune, nemlig Fårvang på udebane og her vil jeg opfordre til at alle der har muligheden, tager turen med til Fårvang på lørdag og hepper på vores drenge.

Fårvang Fodbold TV har lavet et indslag som optakt til lokalopgøret, mellem Fårvang og Grauballe næste weekend. Se indslaget her.