YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat serie 3, GUGF - Lemming IF

Kampreferat Serie 3
Grauballe UGF – Lemming 5-0 (2-0)

Kampen blev helt som træner Thomas Bælum havde varslet i optakten, en vanskelig affære i det første kvarter, hvor Lemmings stod godt. Med en scoring af Christian Niebuhr i det 16. minut, på en flot dyb stikning, imellem centerforsvaret og backen, fra Patrick Hansen, fik hjemmeholdet dog hurtigt den fornødne ro, til at spille koncentreret og med stor tålmodighed. Det udmyntede sig i endnu en scoring i det 31. min hvor Andreas Dyhrberg med en af sine lynhurtige spurter satte hele Lemming forsvaret 2-0 som blev halvlegsresultatet. Målet var igen assisteret af Patrick Hansen.

Efter pausen kom GUGF ud med friske taktiske ændringer og det blev i det 55. min til 3-0, igen ved Christian Niebuhr, der via en flot stikning bag om Lemming forsvaret kunne score på et velplaceret fladt skud. Det blev hurtigt tydeligt at Lemmings kræfter ikke rakte mere. Lemming skal have den ros at de ikke var kommet for at pakke sig ned med 10 mand bag bolden. De tog kampen op så længe det varede. I det 63. minut kunne Daniel Aaborg score i et tomt mål til 4-0 efter et flot forarbejde af Jesper Smed, der med et par fikse driblinger bragte sig i frit løb mod Lemming målet, og da målmanden forsøger at dække af for skud, lægger han meget uselvisk bolden på tværs for fødderne af Aaborg. Målfesten var dog ikke helt slut for Niebuhr ville mere endnu. På en løs bold inde i det lille felt skal han blot prikke den i netmaskerne til slutresultatet 5-0. Det endelige resultat er et ganske godt billede af kampen. Sejrens størrelse var ikke et mål for lidt. Se reaktioner fra kampen her

Der er nu lagt op til topopgør når Grauballe på lørdag gæster Hammel. Vi håber på en solid opbakning fra Grauballes efterhånden mange trofaste støtter.