YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Kampreferat serie 3, GUGF - Vellev

Referat GUGF – Vellev

Grauballe UGF var på Vellevs hjemmeside i optakten til premierekampen, blevet udråbt til stor favorit. Denne værdighed levede hjemmeholdet fuldt ud op til for med 1-0 efter kun 6 minutter, en udvisning af Vellev målmanden i det 32. minut, en ny scoring til 2-0 (35 min.) og 3-0 (42.min) var kampen reelt afgjort før holdene kunne gå til pausen.
Anden halvleg blev ikke anderledes, et stort pres på Vellev målet og 4-0 allerede efter 50. min. spil, 5-0 efter 55.min og 6-0 i det 56. minut blev det for Grauballe en god premiere, slut resultatet 6-0 var nok i underkanten set ud fra de mange oplagte målchancer vi formår at producere.
Generelt bar kampen præg af at Grauballe spillerne spillede med stor autoritet og hurtigt pasningsspil, hvor gæsterne havde mere end svært ved at følge med, specielt i 1. halvleg.
Retfærdigvis skal det siges, at Vellev var ramt af både ferieafbud og to skadede stamspillere, det sammenholdt med den hurtige udvisning af Vellev målmanden,
gjorde ikke, et ellers tappert kæmpende Vellev holds chancer større.
Der skal lyde ros til Vellev for ikke bare at pakke 10 mand i feltet, og stor cadeau for, at spille deres chance, med et ungt og boldstærkt hold, som i stærkeste opstilling nøgternt vurderet kan og sikkert vil blande sig i toppen af rækken.

Målscorer: Christian Niebuhr 2, Andreas Dyhrberg 2, Daniel Aaborg 1 og Thomas Bælum 1 mål. Fighter Daniel Nehls og Fidus Mikkel Them.

Se Video Interview med Vellevs cheftræner Jan Laursen, GUGF cheftræner Thomas Bælum samt GUGF spillere.