YouTube GUGF   RSS feed

Fodbold: Thomas Bælum ny træner i Grauballe UGF


Foto: Jens Anker Tvedebrink ©

Grauballe UGF Fodbold ansætter fra 1. juli 2011 Thomas Bælum som spillende træner.

Thomas Bælum startede karrieren i Aab i 1997 på en ungdomskontrakt, som i 1997 blev erstattet af en fuldtidsprofessionel kontrakt med Aab A/S, det blev til 220 førsteholdskampe, og et dansk mesterskab i 1999 med Aab. I 2004 havde udlandet fået øje på den talentfulde anfører og en fuldtidskontrakt med MSV Duisburg i den tyske bundesliga, som holdets anfører opnåede han 52 kampe for klubben. I 2006 var det Holland som trak og en ny fuldtidskontrakt med Willem II i den hollandske Eredivision, bragte 35 førsteholdskampe og jobbet som anfører med sig. I 2008 henter Silkeborg IF så Thomas Bælum til klubben på fuldtidskontrakt hvor han indtil 30.06. 2011 har spillet 32 førsteholdskampe, samt adskillige på DS, også her har Thomas nydt den tillid at fungere som anfører.

Thomas har nu indstillet sin fuldtidsprofessionelle fodbold karriere og satser nu på at få et civilt job som kan nyde godt af den netop gennemførte uddannelse HD2 i Marketing Management på Aarhus School of Business på Aarhus Universitet. Et job indenfor marketing, key account eller salgsledelse er ønskejobbet.

Vi er i Grauballe UGF Fodbold meget stolte af at Thomas Bælum har valgt netop GUGF at samarbejde med og specielt fordi han, som spillende træner med sin store erfaring, mere end 300 ligakampe og sin ”still going strong”-holdning til fodbolden, vil tilføre 1. holdet, i serie 3, en styrke og erfaring, som ikke alene i forsvarsmæssigt men også fremadrettet, kan nyde godt af. Klubbens målsætning om en oprykning til serie 2 i 2011 synes i dag mere end før realistisk. Thomas har udtrykt det ved, at valget af Grauballe UGF er taget ud fra en spillemæssig beslutning om at han ønsker at have med unge talentfulde spillere at gøre. Spillestilen, hvor der ikke ”tumles” med modstanderne, skal være hurtigt pasningsspil, hurtige fløje og høj boldsikkerhed hvor der, spilles uden om modstanderen. De muligheder har Thomas kunnet se i den nuværende trup.

Vi glæder os meget til samarbejdet, som i første omgang er aftalt til et år.

Grauballe UGF Fodbold

Per Nørgård Smed