Floorball: Konkurrence

Nu kan du vinde din helt egen floorballstav med navn og Logo, ved at deltage i konkurrencen herunder 

Vores nyetablerede idrætsgren i GUGF (Grauballes Idrætsforening) Floorball mangler et navn, da der en tradition for at denne type spil/hold har et ”klingende ” navn. Det kan f.eks være ”Grauballe Eagels” eller andet som repræsenterer Grauballes Floorball afdeling, som i øvrigt klarer sig ganske godt. 

For at deltage skal du sende en mail med forslag, samt navn, adresse og telefonnummer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller SMS til 21296909, og skrive ”floorball konkurrence” i emne feltet, med forslag inden den 15. Februar.

Blandt de indkomne forslag vil juryen, bestående af trænere og ledere i Floorball afdelingen samt bestyrelsen, udvælge 3 som vil blive lagt på facebook siden til afstemning. Så hold øje med facebooksiden, ”det sker i Grauballe” Vinderen bliver offentliggjort mandag den 27 februar i forbindelse med generalforsamling i GUGF, som afholdes i GUGF’s lokaler ved hallen. Alle kan deltage i konkurrencen og alle er også velkommen til den årlige generalforsamling i GUGF