Badminton: Oplevelser fra et badmintonstævne

V.I.Piger

Rebecca og Lærke deltog d. 6./7. november i et badmintonstævne kun for piger i Them Hallerne, som var en kanon oplevelse. Stævnet startede kl. 13 lørdag og sluttede søndag kl. 11:30 – I dette stævne deltog 10 piger som fik spillet en masse badminton, og lavede meget andet sjovt. 

Der var lejet en træner der hed Lotte Bonde, som var rigtig god til at lære os rigtig meget. Vi startede med at lave nogle små navnelege for at komme til at snakke med hinanden. Bagefter var der et par timer hvor vi spillede badminton som var rigtigt sjovt, hårdt og meget lærerigt. Derefter havde vi en pause hvor vi fik forfriskninger og lidt tid til at slappe af. Efter dette begyndte vi at spille badminton igen med en masse sjove øvelser. Senere fik vi rigtig lækker aftensmad og snakkede alle sammen rigtigt godt sammen, selvom der var forskel på aldrene. De yngste piger var 9 år gammel og de ældste 15 år. 

Efter vi havde spist havde vi en god lang pause hvor der ellers var tid til at gå i bad, få snakket, hygget, og meget andet. Efter en lille time blev vi delt op i to hold, hvor det ene hold skulle lave underholdning, der bestod af en dans og mime, altimens det andet hold havde en turnering. Bagefter byttede holdene. Det var en kanon sjov og hyggelig aften. Alle pigerne snakkede sammen og lavede underholdning og Lotte havde et dansespil med, hvor det også var rigtig sjovt at dyste mod hinanden.

Næste morgen fik vi god morgenmad og begyndte at spille badminton i et par timer. Efter dette satte vi os sammen og snakkede om, hvordan det havde været og om det var noget vi kunne tænke os igen, og alle pigerne ville helt sikkert gerne med igen. Det var nogle super fede dage, hvor man både fik lov til at spille badminton, hygge sig og få nogle nye veninder. Vi vil rigtig gerne komme til det næste gang, hvis det kommer igen og det er Lotte vi skal have :-) Så vi kan i hvert fald anbefale at tage på badmintonstævne.

Lærke, Lotte Bonde og Rebecca

(På billedet her ser vi Lærke, Lotte Bonde og Rebecca)

Med venlig hilsen

Lærke & Rebecca

Se flere billeder ved at klikke her