Badminton: Betragtninger fra et trænerkursus

DGI uddannelsesfestival – en oplevelse

I lyset af den nye sæson har DGI hen over efteråret udbudt trænerkurser i bl.a. badminton. I efterårsferien var Steen Ingerslev og jeg selv gæster ved DGI’s uddannelsesfestival for trænere af unge badmintonudøvere. Instruktør var efterspurgte Thomas Engholm fra Aarhus Badmintonklub, som med udgangspunkt i sit eget website ’Best-on-court – Watch and learn badminton’ gav inspiration til øvelser og konkurrencer i den daglige træning samt gode råd og vejledning. Arrangørerne bød i øvrigt også på lækkert mad og forfriskninger. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, som vi alle fik stort udbytte af.

Nanna Fredslund

Hej Alle.

Jeg har lige været på træner kursus i Hedensted, sammen med min trænerkollega Nanna. Instruktøren Thomas Engholm kom fra AGF Badminton.
Han kunne en masse gode øvelser, samt har været med til at udvikle (Best on Court), hvilket er et værktøj, med videoklip af undervisning for (u7) og opad. Der ligger i omegnen 250 klip i dag og nye kommer til hele tiden.
Så det gør jo det, at være træner nemmere, når jeg/vi kan se hvordan det skal gøres i virkeligheden.
Øvelserne bruger vi nu i stor stil, nogle gange går det så godt at det er lige før drengene, ikke når at kommer til at spille KAMP til træning.
Så alt i alt en kanon dag med godt udbytte, især for os nybegyndere.

Hilsen Sten Ingerslev.